Modne kvinder: Sådan styrker du dit parforhold

Modne kvinder: Sådan styrker du dit parforhold

image title: 
TV 2 / DANMARK
De tre kvinder har tre forskellige syn på kærlighed og parforhold. Men da ingen forhold er ens, og ingen har den præcis samme forståelse af kærlighed, så giver det dig plads til at se forskelligt på netop kærligheden.

Joan Ørting: Find én med de samme værdier
Når det kommer til kærlighed, så find en, som har fem af de samme værdier og egenskaber som dig selv, og som finder mange af de samme ting i livet vigtigt. På den måde går det bedre med jeres kærlighed, og I får nemmere ved at finde ting, I kan lave sammen.
Mit forhold et lidt et eksempel på det. Både min mand og jeg er modig, spontane, initiativrige, og så elsker vi begge klassik mad. På den måde passer vi godt sammen.

Hvis du er ligeså intiativrig som Joan Ørting, så kunne du forkæle din partner med en oplevelse, som I sent vil glemme. 

LÆS OGSÅ: Sådan skruer du op for varmen i forholdet:

Gun-Britt Zeller: Lad hinanden være sig selv
Det er meget fint at have forventninger til hinanden, men man skal ikke altid prøve at lave om på hinanden, og så skal man huske at nyde de små ting.
Når man er ung, så tror man typisk, at man skal gøre alting sammen og gøre alt på samme måde, men det kan man ikke. Det er vigtigt at give hinanden plads. Derfor er jeg glad for, at jeg mødte min mand i en voksen alder.

Lise Nørgaard: Styr udenom nærrige og sure mænd
Sure og nærrige mænd er det værste, jeg ved! Dem skal man gå langt udenom, når man er på jagt efter kærlighed. Min mand var altid glad. Vi lo meget sammen, og det er vigtigt for kærlighed.
Med tiden bliver forholdet jo en vane, når man har været gift længe. Så er man forelsket på en anden måde, og det er en anden slags kærlighed. Men det er stadig vigtigt at opleve ting sammen, selv efter mange år, så som eksempel at rejse sammen og huske at være romantiske sammen.

Husker du kærligheden, men mangler sexlivet at blive spicet lidt op? Så kan du starte med at afprøve sexlegetøj med din partner i soveværelset eller hvor I foretrækker det. 

Femina
Tags: 
Nøgleord: