Monica på 317 kg vil være verdens tykkeste

Monica på 317 kg vil være verdens tykkeste

image title: 
Foto: Saiyood Srikamon/123rf.com
Hun vejer allerede over 300 kilo, men Monica Rileys drøm er at tage så meget på, at hun ikke kan bevæge sig. Hendes kæreste, Sid Riley, bruger al sin tid på at lave mad til Monica og made hende igennem en tragt.

”Planen er at nå 450 kilo og blive immobil. Jeg ville føle mig som en dronning for Sid ville gøre alt for mig med begejstring. Det er en seksuel fantasi for os, og vi snakker meget om det. Han er allerede nødt til at hjælpe mig med at komme op fra sofaen og ud af sengen. Hvis jeg lægger mig ned efter en stor middag, er han nødt til at hjælpe med at vende mig, fordi min mave er for fyldt til at gøre det selv. Det tænder os begge,” fortæller hun.

På en normal dag spiser Monica Riley seks kiks, seks pølsehorn, en stor portion sukkerholdig cornflakes, to vægtøgende shakes, fire McChicken, fire dobbelte cheeseburgere, en stor portion pomfritter, 30 chicken nuggets, macaroni and cheese, mad fra fastfoodkæden Taco Bell og 3,7 liter is.

LÆS OGSÅ: Ventetiden værd: Åbnede bryllupsgave efter 9 år

Parret drømmer desuden om at få et barn.

”Vi planlægger at få børn. Der er intet der kan stoppe mig fra at opfostre et barn fra mit soveværelse,” fortæller Monica Riley.

”Vi ville få en barnepige til at hjælpe i huset og til at tage barnet med ud omkring. Der er intet der stopper os for at få et barn. Nogen vil måske tænke, at det er selvvisk, men jeg er sikker på, at vi ville være gode forældre,” fortsætter hun.

Monica har været overvægtig hele livet, og for bare to år siden havde hun egentlig planlagt at få en gastric bypass operation, men ombestemte sig i sidste øjeblik. Efter hun mødte kæresten Sidney for fire måneder siden, har hun taget næsten 25 kilo på ved at mæske sig i 8.000 kalorier hver dag.

”Jo større jeg er, jo mere sexet føler jeg mig. Jeg elsker min store bløde mave, og at fylde mig med mad tænder mig virkelig. Sid elsker at lave mad til mig og fodre mig med hånden, og jeg har opnået så meget, siden vi startede med at være sammen. Han fodrer mig hele tiden, og jeg skal aldrig gøre noget selv,” forklarer Monica.

Hver dag fodrer Sid Monica med en særlig vægtøgende shake gennem en tragt.
”Hver dag ser jeg frem til at blive fodret med tragt. Jeg synes det er en seksuel oplevelse og jeg ved, at Sid også godt kan lide det.”
 
Monica arbejder som model og har 20.000 online fans, som elsker at se hende spise gennem tragten.
 
Selvom Monica og Sid ved, at der er store helbredsmæssige risici ved at leve denne livsstil, ændrer det ikke på noget.
 
”Jeg kunne blive kørt ned af en bil i morgen, og mit liv ville være ovre. Hvis jeg dør på denne måde, har jeg i det mindste levet det liv, jeg ville, og opfyldt alle mine drømme,” siger hun.

Hvad synes du om Monicas livsstil?
 
Metro 
 
Tags: 
Nøgleord: