Mor gav søn heroin og festede videre, mens han døde

Mor gav søn heroin og festede videre, mens han døde

image title: 
Foto: Sanchai Rattakunchorn/123rf.com
Det kostede 16-årige Andrew Frye fra Ohio, USA, livet at holde weekend i selskab med sin mor og bedstemor.
Teenageren boede fast hos sin tante, Tammy Smith, som adopterede ham som spæd. Hun havde dog givet lov til, at ham og moderen måtte ses i ny og næ.

Det endte med at koste 16-årige Andrew livet, og nu er både hans mor og bedstemor hver blevet idømt ni års fængsel for uagtsomt manddrab.

Den 16-årige dreng havde sammen med sin mor og bedstemor indlogeret sig på et motel i Ohio, hvor de inviterede gæster til fest.

LÆS OGSÅ: Datter frygter at tyve har sniffet afdød mor

Fordi Heather Frye ønskede at være en ’sjov weekend-mor’ introducerede hun sønnen for heroin. Hun ønskede ikke selv at overvære ham, mens han tog stofferne, så derfor beordrede hun ham til at tage det på badeværelset.

Desværre kollapsede Andrew Frye senere på gulvet, hvor han døde, mens moderen og bedstemoderen festede videre med to andre gæster. De opdagede først næste morgen, at teenageren var død.

”Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at Heather ville give Andrew heroin. Den eneste grund til at han tog det må have været for at få hendes anerkendelse. Hun tog ham fra os og jeg er fuldstændig knust,” fortæller adoptivmoderen, Tammy Smith, til Metro.

Synes du, at straffen er passende?

Ekstra Bladet 
 
Tags: