Mor med brystpumpe ydmyget i lufthavn

Mor med brystpumpe ydmyget i lufthavn

image title: 
Foto: Dmitry Lobanov/123rf.com
33-årige Gayathiri Bose glemmer nok sent den 26. januar 2017. Her skulle kvinden, der er fra Singapore, flyve fra Frankfurt til Paris, men i sikkerhedskontrollen blev hun trukket til side og ført ind i et sikkerhedsrum.
 
Årsagen var, at røntgenmaskinen havde fundet en brystpumpe i Boses bagage, og da hun ikke havde noget barn med sig, blev lufthavnens sikkerhedspersonale mistænksomme.
 
LÆS OGSÅ: Straffen for hævnporno skal firedobles
 
En kvindelig sikkerhedsbetjent bad derfor Bose om at vise, hvordan hun gav mælk, og efter 45 minutter var sikkerhedspersonalet overbevist. Den 33-årige kvinde kunne derefter fortsætte sin rejse, men oplevelsen havde gjort stort indtryk på hende:
 
”Jeg var simpelthen i chok. Jeg rejste helt alene, og jeg var ikke sikker på, hvad der ville ske med mig, hvis de besluttede sig for at gøre det besværligt for mig,” siger Bose ifølge BT, og hun tilføjede også, at hun græd og var meget chokeret.
 
Efterfølgende har den 33-årige kvinde – der er mor til et barn på tre og en på syv måneder – indgivet protest til det tyske politi. De fortæller, at den procedure, Bose gennemgik, ikke er normal, men derudover vil de ikke udtale sig.
 
 Synes du, hun blev behandlet fair?
 
BT
 
Tags: 
Nøgleord: