Mor myrder søn efter affære med bedstefar

Mor myrder søn efter affære med bedstefar

image title: 
Foto: lassedesignen/123rf.com
Motivet for mordet skulle angiveligt være, at sønnen havde fundet ud af, at moderen havde et forhold til drengens farfar, og det endte med at koste ham livet.

Hun kvalte ham på forfærdeligvis med strømkabler og efterlod sin søn i en vejgrøft på den italienske ø, Sicillien. Det skriver Daily Mail.
Moderen havde efterfølgende forsøgt at overbevise myndighederne om, at Loris var blevet bortført. Hendes forklaring lød, at hun havde fulgt drengen i skole, men at han var forsvundet, da hun kom om eftermiddagen for at hente ham.

Sagen blev eftersøgt af politiet, som begyndte med at mistænke moderen, da de så overvågningsoptagelser fra Loris’ skole. Optagelserne viste nemlig ingen billeder af Veronica Panarello, som angiveligt skulle have forsøgt at hente sin søn.

LÆS OGSÅ: Mor gav søn heroin og festede videre, mens han døde

Moderen blev dømt for at myrde sin søn, samt at gemme liget, men da hun fik sin dom, anklagede hun farfaren for at have begået mordet.

Under en afhøring fortalte hun, at Loris’ farfar havde hjulpet hende med at planlægge den otteåriges forsvinden samt at skaffe liget af vejen. Alt sammen for at skjule affæren, siger hun.

Farfaren nægter sig skyldig.

Er 30 års fængsel passende?

BT 
Tags: