Mor slår næsten barn ihjel med kys

Mor slår næsten barn ihjel med kys

image title: 
Konstantin Sutyagin/123rf.com
En nybagt mor viste sit barn kærlighed i form af et uskyldigt kys, men smittede uheldigvis barnet med herpes.

Kirsty Carringtion var sønderknust, da hun blot 24 timer efter at have kysset lille Ole-John, kørte ham på hospitalet med en kraftigt stigende temperatur og vejrtrækningsproblemer.
 
Lægerne var bange for, at han ikke ville overleve, da han ikke reagerede på behandlingen.
 
Efter flere undersøgelser finder lægerne årsagen til den pludselige sygdom. Moren havde nemlig videregivet en potentielt dødelig virus gennem et forkølelsessår på hendes læber.
 
LÆS OGSÅ: Far gifter sig med 1-årig datter
 
Kirsty fortæller følgende til Mirror: ”Jeg ville aldrig gøre mine børn fortræd. Jeg kyssede min baby, fordi jeg elskede ham, og jeg er knust ved tanken om, hvor tæt jeg var på at dræbe ham.”
 
Selv om Kirsty ikke kyssede sin kæreste Chris Nixon i den periode, så havde hun ingen idé om, hvor farligt herpes virussen kan være for babyer. Den kan sprede sig til deres hjerne og andre organer, der forårsager potentielt permanent og dødelig beskadigelse.
 
Kirsty fortæller efter udskrivelsen af sit barn:
 
”Lægerne siger, at vi kun kan vente og se, hvad de langsigtede konsekvenser er. Det er for tidligt at sige noget om, om han har nogen hjerneskade eller udviklingsmæssige problemer,” og fortæller afslutningsvis:
”Han er stadig ikke sig selv. Han sover meget og er stadig ophidset. Men han smiler, når han ser os nu. Jeg ved, at hans hørelse og syn overlevede.”
 
Hvilke andre sygdomme kender du, som man ikke skal smitte nyfødte børn med?

Mirror 
Tags: 
Nøgleord: