Mor tævede søn for at redde ham

Mor tævede søn for at redde ham

Sponsoreret indhold

Hærværk og vold er blevet til hverdag for beboerne i Baltimore, efter en sort mand i sidste uge døde under mystiske omstændigheder i politiets varetægt. Som et forsøg på at skabe retfærdighed for den døde mand, havde en 16-årig dreng og hans gymnasiekammerater over Twitter aftalt at mødes for at lave hærværk omkring et nærliggende indkøbscenter.
 
Men det blev ikke på mors vagt. Den unge fyr, der ellers var iført sorte bukser, sort hættetrøje og elefanthue, blev hurtigt genkendt af sin mor, som straks kaldte sin søn på plads.

”Get the fuck over here!” skreg hun, og før sønnen nåede at tage bestik af situationen, var hun allerede i gang med at rive elefanthuen af ham, mens hun holdt ham i skulderen og gav ham nogle klask over nakken. Kort efter var hævnaktionen slut for den unge mand, og han måtte flovt følge med den noget lavere mor hjem.
 
LÆS OGSÅ: Feminister i krig mod slankefirma
 
Hele seancen blev filmet af den amerikanske nyhedskanal CNN, og har vagt opsigt over hele verden, og Baltimores politichef har endda udtrykt et ønske om, at flere ville opføre sig som hende.
 
Selv forklarer 32-årige Toya Graham, at hun gjorde det for at redde sin søn, men også at hun ikke er en, man løber om hjørner med: ”Jeg er en nultolerance-mor. Alle, der kender mig ved, at jeg ikke leger på dén måde. Og min dreng vidste godt, han havde dummet sig. Han er min eneste søn. Og jeg vil ikke have, at han bliver det næste offer i kampen,” forklarer Toya Graham til CBS.
 
Se klippet HER.
 
Hvad synes du, om Toya Grahams måde at reagere på? Havde du gjort det samme?
 
B.T.