Mor vil give sin ufødte datters organer væk

Mor vil give sin ufødte datters organer væk

image title: 
Foto: Anna Om/123rf.com
Parrets datter, som de har valgt, skal hedde Eva, har en underudviklet hjerne, som gør, at hun højst kan leve i et par timer efter fødslen.

”Hun har perfekte fødder og perfekte hænder. Hun har perfekte nyrer, perfekte lunger og en perfekt lever. Desværre har hun ikke en perfekt hjerne”, skriver Royce Young på Facebook.

Men det stopper ikke parret i at gennemføre graviditeten. De har nemlig besluttet sig for at fortsætte, som om intet var galt.
Parrets største ønske er at hjælpe andre, og derfor har parret også bestemt, at deres datters organer skal gå til dem, som har hårdt brug for dem.

Læs også: Pas på: Kost-trend kan medføre kræft

”Ud fra de forfærdelige omstændigheder har vi besluttet at fortsætte graviteten, så Eva, som bogstavelig talt betyder liv, kan vokse sig stærk og give liv til flere personer gennem organdonation”, skriver den kommende far på sin Facebook-profil.

Keri Young er sat til at føde parrets dødssyge datter den 7. maj, og både hjerteklapper, nyrer, lever og muligvis bugspytkirtlen kan doneres. Evas lunger kan også bruges til et godt formål – nemlig til forskning.

Den kommende far udtrykker også en vis sorg ved beslutningen.

”Det var ikke nogen let beslutning. I de næste 20 uger vil jeg mærke hende sparke og have hikke, og vi kan høre hendes perfekte hjerterytme, selv om vi ved, at vi kun vil nå at få et par timer med hende”.

Parret står dog fast ved deres beslutning, og de mener, at Eva kommer til at gøre mere gavn i sit korte liv, end de nogensinde vil komme til.
 
Ville du nogensinde gennemføre en graviditet, hvis du vidste din baby ville være dødssyg?

Ekstra Bladet
 
Tags: 
Nøgleord: