Mor ville sende handicappet barn på børnehjem

Mor ville sende handicappet barn på børnehjem

image title: 
Foto: pat138241/123rf
Det skulle have været en lykkelig dag for Samuel Forrest og hans kone, da deres fælles barn Leo kom til verden. Drengen viste sig dog at være født med Downs Syndrom, hvilket ikke er velset i Armenien, hvor det nybagte forældrepar er bosat.
 
Her er det ganske normalt, at handicappede børn bliver sendt på børnehjem, og den idé var barnets mor da også med på. Samuel Forrest var imidlertid af en anden overbevisning, og på trods af lægernes råd om det modsatte, meddelte han, at han ville beholde barnet.
 
Denne beslutning faldt ikke i god jord hos Samuel Forrests kone, der truede med skilsmisse, men den nybagte far var ikke til at hugge eller stikke i. Han ville beholde barnet for enhver pris, og en uge senere modtog han derfor en skilsmissebegæring fra sin kone.
 
Samuel Forrests plan er nu at tage til sit oprindelige hjemland, New Zealand, hvor han er sikker på, at han og Leo vil blive taget godt imod. Derudover fortæller han, at det er blevet en mærkesag for ham at forsøge at forbedre vilkårene for børn med Downs Syndrom og andre handicap.
 
Hvad mener du om sagen? Kan moderens beslutning forsvares?
 
TV2
 
Tags: