Mors Dag: Disse mødre får blomster

Mors Dag: Disse mødre får blomster

image title: 
yarruta/123rf.com
I anledning af Mors Dag i dag bliver mange, men ikke alle mødre, forkælet af deres børn. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du er en af de heldige, kan du måske finde svaret her.

For en ny undersøgelse der er foretaget af blomsterhandleren flowr.dk, som ejes af Dansk Supermarked Group viser, at mødre med bestemte navne har større chance for at blive forkælet med blomster i dag.

”Vi kan se, at der er en række navne, som er mere gennemgående end andre, over listen af modtagere. Vi forventer således også, at der er nogle mødre, der er lidt mere heldige end andre på søndag, hvad angår flotte blomster,” fortæller Peter Kousted ifølge Dagens.dk. Han er ansvarshavende for indkøb af alle indendørsblomster i Dansk Supermarked Group.

LÆS OGSÅ: Denne type far får de klogeste børn

Hedder du Kirsten ligesom 42.000 andre kvinder i Danmark? Så har du ifølge ordrebøgerne størst chance for at modtage blomster.   

Også mødre med navnene Helle og Hanne har stor sandsynlighed for at modtage en buket blomster fra deres kære.

Hedder du hverken Kirsten, Helle eller Hanne? Så fortvivl ikke, for din søns navn kan også være afgørende for, hvorvidt du får blomster.

Har du givet din søn navnet Morten, Lars eller Peter, kan du godt begynde at glæde dig, for så er udsigterne til en fin buket blomster stor.

Fejrer du Mors Dag?

 Dagens.dk
Tags: 
Nøgleord: