Mors julegaver skaber heftig debat

Mors julegaver skaber heftig debat

image title: 
Foto: Facebook
Du kan lige ane toppen af et juletræ på billedet, som Emma Tapping har lagt på de sociale medier. Resten af træet er ikke til at se, fordi det er gemt væk bag et bjerg af julegaver til hendes tre børn.

Efter Emma Tapping delte billedet, er hun blevet beskyldt for at overforkæle sine børn med gaver, som angiveligt har kostet omkring 15.000 kroner.

Men i stedet for at tage kritikken til sig, svarer den 27-årige tilbage i et interview i det engelske tv-program ’This Morning’.

”Mine børn kan godt skelne mellem hvad der er rigtigt og forkert. De sætter pris på det, jeg giver dem, og de bliver ikke forkælet hele året rundt, og vi tager ikke på dyre rejser. Hvis de ødelægger noget, eksempelvis deres telefon, så må de spare penge op, hvis de vil have en ny,” fortæller Emma Tapping ifølge mediet Metro.

LÆS OGSÅ: Datingprofil kostede mand jobbet

Hun mener ikke, at det er afgørende for børns opdragelse om de er forkælede eller ej, og udtaler at børn, der får to julegaver i stedet for 80, sagtens kan være uopdragne.

Efter billedet er gået viralt på først Instagram, har Emma Tappings valgt at poste billedet igen denne gang på Facebook. Her går hun atter engang i rette mod sine mange kritikere:

”Vil jeg poste et til billede af mit træ? Det kan du vædde din bedstemors brystvorter på, at jeg vil. Efter at have set, hvordan mit billede er gået viralt (uden min tilladelse!) er her mit træ. Jeg ELSKER jul, jeg ELSKER at forkæle mine børn i den festlige højtid og jeg arbejder skide hårdt for at sørge for, at alting er så fantastisk, som det kan blive. Så to fede fingre til alle de fordomsfulde røvhuller og en stor tak til alle de normale, hverdagsmennesker, som ikke giver en skid for ANDRES juletræer, eller dem der er i julehumør ligesom mig. Glædelig jul alle sammen! Del, del, del.”

Er Emma Tappings juletræ for meget, eller har hun ret i sine udtalelser?[Z1] 

B.T.       
 
Tags: