Nægtede at hjælpe konen og fik revet sine kugler af

Nægtede at hjælpe konen og fik revet sine kugler af

image title: 
Foto: Piotr Marcinski/123rf.com
 
Rumænske Ionel Popa fra byen Dragomiresti i Rumænien fik sig en ordentlig lærestreg af sin kone Marinela Benea, fordi han ikke gav hende blomster på Kvindernes Internationale Kampdag og fordi han ikke gad hjælpe hende med det daglige arbejde i hjemmet.
 
Den 39-årige mand ankom til hospitalet med pungen mellem benene åben, da konen havde taget hårdt fat i hans testikler og trukket hårdt i dem, for at straffe ham.
 
Til trods for hendes ægtemands smerte føler Marinela Benea ikke skyld over hans tilstand. Selv siger hun, at hun ikke var klar over sin egen styrke, og at hendes mand fik som fortjent.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Her er fire faresignaler på skilsmisse
 
”Ionel havde fået en flaske vin for dagens arbejde i stedet for at få løn, og han kom fuld hjem. Når han drikker forandrer han sig. Hele natten skulle jeg sørge for, at der gang i ilden, fordi han frøs og jeg gjorde det for at forhindre et skænderi,” fortæller Marinela Benea ifølge det britiske medie Metro og fortsætter:
 
”Om morgenen trak jeg gardinerne fra og bad ham om at tage på arbejde eller i det mindste hjælpe med husarbejdet, men han råbte af mig, at jeg ikke havde ret til at give ham ordrer.”
 
”Jeg fortalte ham, at han ikke var nogen slags mand og tog fat i hans boller. Det var ikke min skyld, at han trak sig væk, da det skete. Jeg troede, at lidt is måske ville løse problemet, men han insisterede på, at jeg ringede efter en ambulance. Han var ret irriteret,” siger hun yderligere.
 
Ionel er stadig på hospitalet for at komme sig ordentligt over oplevelsen, samtidig efterforsker politiet hele forløbet.
 
Hvem holder du med i denne sag?
 
Metro
 
 
Tags: 
Nøgleord: