Nægtede sin bror penge: Fik bidt øret af

Nægtede sin bror penge: Fik bidt øret af

image title: 
Foto: ayphoto/123rf.com
32-årige Stephen Summerhayes reagerede voldsommere end de fleste, da han nytårsaften løb tør for penge til alkohol og bad sin søster om penge. Søsteren gav ham 10 pund (omkring 100 danske kroner), som han rev i stykker, fordi det var for lidt og bed derefter hendes øre af.

”Jeg kunne mærke, at mit øre blev revet af. Det var forfærdeligt. Det var værre end en barnefødsel. Jeg kæmpede for at få ham af mig. Vi kæmpede i omkring et minut,” fortæller søsteren om hændelsen i retten.

LÆS OGSÅ: Politiet advarer om drabelig bedstemor på nettet

I retten blev det ligeledes oplyst, at Stephen Summerhayes havde inviteret to venner over til nytår, hvor de blandt andet havde drukket cider og en stor flaske whiskey.

”Hr. Summerhayes var meget, meget fuld. Han begyndte at blive meget aggressiv overfor sin søster på grund af penge. Han havde ikke flere penge. Han ville have flere penge,” sagde anklageren i sagen, Kenneth Bell.

Stephen Summerhayes blev efterfølgende lagt i seng for at få styr på situationen, men vågnede igen klokken elleve, hvor han fortsatte med at være truende.

Eftefølgende har Stephen Summerhayes erklæret, at han ikke skulle have gjort det, og har erkendt sig skyldig i at skade sin søster, han blev dømt et års ubetinget fængsel for sin gerning. 
 
Hvad er det værste, du har gjort i fuldskab?
 
Metro
 
Tags: 
Nøgleord: