Nøgenvideo på Snapchat kostede hende livet

Nøgenvideo på Snapchat kostede hende livet

image title: 
mitarart/123rf.com
Det viser sig, baseret på politiets efterforskning, at baggrunden for selvmordet skyldes, at nogle medstuderende havde delt en snapchatvideo af hende.  

Timer inden Tovonna Holton tog sit eget liv, havde hun fortalt hendes mor, hvordan hun i skolen var blevet filmet nøgen, og at hun i den forbindelse var bange for, hvilke konsekvenser det ville få, skriver New York Times.

Denne sag har fået stor opmærksomhed i USA, efter at familie og venner til den 15-årige har delt hendes historie på de sociale medier med hashtagget ”#Stopbullying” (stop mobning), i håb om at forebygge lignende tragedier i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Kærestepar forsøgte at sælge deres baby

Tovonna Holtens mor havde kort for inden bedt sin datter om at rydde op på sit værelse, for efterfølgende at finde sin datter død.

”Jeg gik hen til badeværelset, men jeg kunne ikke komme ind. Lyset var slukket, og da jeg fik den låst op og tændt lyset, lå der en pøl af blod. Jeg prøvede at lægge pres på såret i hendes hoved. Jeg prøvede at redde hende,” siger hendes mor til tv-stationen WFLA.
Tovonna Holten skød sig selv i hovedet ved hjælp af moderens pistol.

I Danmark har rektorer fået et etisk kodeks til at takle ”sexmobning”, for at kunne håndtere sådanne situationer, hvor nøgenbilleder af elever er blevet spredt.

Hvad kan man i Danmark gøre for at undgå lignede tragedier? 

Metroxpress 

 
Tags: 
Nøgleord: