Naser Khader: ”Je Suis FØTEX”

Naser Khader: ”Je Suis FØTEX”

image title: 
Foto: Facebook-screendump
Føtex i Sønderborg kom torsdag i mediernes søgelys, da butikken havde valgt at opsætte et arabisk skilt som en ekstra service til de mange flygtninge, der er bosat i nærheden.
 
Dette affødte reaktioner fra flere politikere, heriblandt Dansk Folkepartis Martin Henriksen og SF’s Özlem Cekic, og nu blander ekspolitiker Naser Khader sig også i debatten.
 
Det tidligere folketingsmedlem har således offentliggjort et billede på Facebook, hvor der står ”Je Suis FØTEX” efterfulgt af en oversættelse til arabisk.
 
Til billedet skriver Naser Khader ifølge Metroxpress: ”Vi er alle ISLAMISTER - os der forsvarer FØTEXs ytringsfrihed, og ret til at drive deres virksomhed som de vil”.
 
Reaktionerne på billedet har indtil nu været positive, og de fleste kan godt se ironien i opslaget. Selv håber Naser Khader at sætte fokus på, at der er vigtigere ting at tage sig til:
 
”Det er helt hul i hovedet at gå ind og blande sig i den slags ting. Vi står overfor en udfordring som hedder Islamisk Stat, men vi har også nogle indre fjender, vi skal være opmærksomme overfor. Der er altså mange andre ting, der er vigtigere at fokusere på, end hvad en privat virksomhed vælger at gøre”.
 
Hvad mener du om Naser Khaders billede? Har han ret i, at vi har vigtigere ting at bruge tid på?
 
MX
Tags: