Nedtur for populær landmand: Bor i campingvogn

Nedtur for populær landmand: Bor i campingvogn

image title: 
Foto: Dmitry Naumov/123rf.com
Finn Bloch nåede aldrig at finde kærligheden i det populære TV 2-program ’Landmand søger kærlighed’, og efterfølgende har det ikke været den eneste nedtur for landmanden.
 
Den 51-årige landmand har nemlig både mistet alle sine dyr og sin gård, og har ifølge TV 2 været nødt til at flytte ind i en campingvogn. Det skriver Realityportalen.
 
Finn Blochs køer blev for fem år siden ramt af en alvorlig sygdom, som gjorde, at han var nødsaget til at aflive dem, og renovere hele hans produktion. Det var dyrt for landmanden, og selvom han til at begynde med fik en ny flok køer, måtte han i november 2016 indse, at han ikke kunne få det til at køre rundt længere.
 
”Det kom lidt som et chok. Det havde længe ikke været godt økonomisk, men pludselig gik det så hurtigt, og det var jeg ikke lige forberedt på,” fortæller Finn Bloch til TV 2.
 
Han fik efterfølgende solgt gården til en ny ejer, og bor nu i en campingvogn tæt på den gamle gård.
 
”Det har sgu været en nedtur, det må jeg ærligt indrømme. Det sker, at jeg græder for mig selv. Jeg går nok lidt for meget med det hele alene, siger Finn, der i øjeblikket arbejder på en maskinstation og går med tanker om at leje et hus i nærheden, da det ikke kan lade sig gøre at bo fast i campingvognen over vinteren.”

LÆS OGSÅ:  Geggos ønskebryllup aflyses

Af økonomiske årsager kan Finn ikke købe et nyt landsted, men han har ikke opgivet at finde kærligheden, selvom den er lagt på hylden lige nu.
 
”Man har jo ikke lyst til at tage i byen og spørge: “Vil du med hjem i min campingvogn?”, siger Finn til TV 2 og afslører desuden, at han faktisk fandt en kæreste efter programmet, men at parret gik fra hinanden sidste efterår.
 
Ville du kunne være sammen med en, som boede i en campingvogn?

Realityportalen