Nem guide til istandsættelse af hjemmet

Nem guide til istandsættelse af hjemmet

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Kunne du tænke dig at give dit hjem en makeover, men har du ikke økonomi til at give hjemmet den helt store tur? Så er du kommet til det helt rette sted. Her i denne artikel kan du nemlig finde en nem guide til, hvordan du kan istandsætte dit hjem, uden at det behøver at koste en formue.


5 konkrete tips der gør en stor forskel

Nedenfor kan du finde en oversigt over 5 konkrete tips til at give hjemmet en makeover, der kan gøre den helt store forskel:
  1. Mal væggene
  2. Slib gulvene ned
  3. Skab en hyggelig stemning med den rette belysning
  4. Skift hoveddøren ud
  5. Mal facaden


1. Mal væggene

Maling koster ikke ret meget, slet ikke hvis du køber det, når det er på tilbud, men nymalede vægge kan være med til at gøre en rigtig stor forskel i forhold til boligens udtryk og atmosfære, og du behøver faktisk ikke en gang at male alle væggene, medmindre de trænger til det. Du kan også sagtens nøjes med kun at male en enkelt væg i en helt anden farve en resten for at skabe kant og personlighed i din bolig.
 

2. Slib gulvene ned

Gulvene er noget af det første, man ser i en bolig, fordi de samlet set udgør en rigtig stor overflade. Hvis du har trægulve i din bolig, så kan det godt betale sig at investere i at få dem slebet ned. Det gælder især, hvis der er store hakker eller ridser i gulvet. Husk at sørge for at behandle gulvene med for eksempel lak, olie eller lud efterfølgende.


3. Skab en hyggelig stemning med den rette belysning

Belysning kan være med til at sætte stemningen og atmosfæren i et rum, og det er derfor vigtigt, at du vælger din belysning med omhu. Bordlamper kan for eksempel skabe en rigtig hyggelig stemning i vindueskarmen eller læsehjørnet.


4. Skift hoveddøren ud

Bor du i huset, og er du træt af det indtryk, man får af huset udvendigt, så kan det faktisk betyde meget blot at skifte hoveddøren ud. I så fald kan du blandt andet vælge mellem fyldningsdøre og hoveddøre med glas alt afhængigt af, hvilken stil du er til, og hvad du foretrækker. Noget så simpelt som at skifte en enkelt dør ud kan faktisk være med til at give huset et helt nyt udtryk.
 

5. Mal facaden

Hvis du ikke er tilfreds med det udvendige indtryk, som man får af dit hus, så kan du også overveje at male facaden. Det er især en fordel, hvis der er træbeklædning, men ellers kan du også vælge at få huset pudset op. 
Tags: