Netflix: 7 gode film til juleferien

Netflix: 7 gode film til juleferien

image title: 
Foto: Charnsit Ramyarupa/123rf.com
Hvor mange gange har man ikke scrollet Netflix igennem for at finde den helt rigtige film? Du har været rundt i alle kategorierne og kan bare ikke finde den rigtige film, og nu orker du ikke mere. Det er her vi kommer til hjælp. Vi har fundet syv gode Netflix-film, så du kan læne dig tilbage og trykke play, så du kan nyde juleferien fuldt ud!
 
1. The fighter
Dickey og Mickey er halvbrødre og begge professionelle boksere, der dog er på vej i to forskellige retninger. Dickey har talentet, men mangler dømmekraften, og dette sender ham mod afgrunden. Da han taber til en af de største boksere, er det det første skridt mod stoffer og vold. Mickey har fået ryet som den mest ihærdige bokser – med de mest ydmygende nederlag. Men han slipper aldrig drømmen om at bokse.
 
Du kan se traileren her:
 

2. Legenderens tid
Filmen er sat i starten af 1900-tallet, og handler om tre brødre og deres far, der lever i et afsides område i Rocky Mountains. Faren tog sine sønner langt væk fra lokalsamfundet, som han har lært at hade, for at opfostre dem i naturens omgivelser. De tre brødre er bedste venner, indtil Susanna træder ind i deres liv. Det er en fortælling om krig, kærlighed og forræderi.
 
Du kan se traileren her:
 

3. The Butler
I perioden 1952-1986 blev posten som chefbutler i Det Hvide Hus fyldt af den samme person, nemlig afroamerikaneren Cecil Gaines. I sit lange virke følger han den turbulente udvikling i samfundet fra Eisenhower til Reagan, og fra borgerretskampen til Vietnam.
 
Du kan se traileren her:

 
4. En verden udenfor
Historien omhandler en tidligere succesfuld bankmand, som er blevet fundet skyldig i en forbrydelse han ikke har begået, og er endt i det dystre Shawshank fængsel. Filmen viser mandens unikke måde at håndtere sit nye liv, og hvordan han bliver ven med en række medfanger, herunder fangen Red.
 
Du kan se traileren her:

 
LÆS OGSÅ: Lider du af jalousi? Så læs med her

5. Forrest Gump
I denne film følger vi Forrest Gump, der er en simpel mand med en lav IQ, men gode intentioner og moral. Vi ser hans liv fra barndom til hans voksne liv, hvor han ofte løber på sin barndomsven og store kærlighed, Jenny. Gennem filmen finder man Forrest til stede ved mange store historiske begivenheder i amerikansk historie, som er irrelevant for Forrest, som kun har Jenny i sine tanker.
 
Du kan se traileren her:

 
6. Blood Diamond
Historien følger manden, Archer, der er en stræk overlever, og har gjort sig til en central aktør i forretningen om diamanter. Alt imens breder der sig en politisk uro i Sierra Leone, hvor folk kæmper tand for tand. Da Archer møder Salomon og Maddy, ændrer det hans liv for evigt, hvor de i samarbejde leder efter Salomons familien og en sjælden diamant.
 
Du kan se traileren her:

 
7. Good Will Hunting
Dette er en rørende historie om en egensindig ung mand, Will Hunting, der kæmper for at finde sin identitet, og lever i en verden, hvor han kan løse ethvert problem, udtagen det dybt i sig selv. Da han næsten ender i fængsel reddes han af en professor ved MIT på den betingelse, at Will skal arbejde med sit matematiske talent hos ham, samt at han besøger en terapeut.
 
Du kan se traileren her:

Hvilken film er din yndlings? 
Tags: