Netflix: Her er Danmarks yndlingsserie

Netflix: Her er Danmarks yndlingsserie

image title: 
Kaspars Grinvalds/123rf.com
En undersøgelse fra YouGov for metroxpress viser, at 24 procent af stemmerne vurderer ’House of Cards’, som den bedste Netflix produktion.

Tobias Bukkehave, anmelder og forfatter til ’50 tv-serier du skal se’, er ikke overrasket over resultatet.
”Den er på alle parametre et storværk. Det er Netflix’ flagskib, og det har det været, siden de lancerede deres originale serier,” siger Tobias Bukkehave.

LÆS OGSÅ: Skal sundhed være dit eller statens ansvar?

Undersøgelser fra sidste år viser dog, at ’Orange is the new black’ var på en førsteplads – stærkt efterfulgt af ’House of Cards’ på en andenplads.

Bukkehave tror i den forbindelse, at ’House of Cards’ fjerde sæson har gjort udfaldet og ført den til tops hos danskerne.

”Sæson 4 har formået at forny serien. Den har søgt tilbage til nogle af de dyder, som serien havde i første sæson,” siger Tobias Bukkehave.

Netflix’ egne serier er med længder de mest populære, mener streamingekspert, Claus Bülow Christensen, og nævner i den sammenhæng, at det skyldes Netflix’ evne til at ramme seernes behov.

”Netflix har over 80 millioner abonnenter, hvis adfærd de kan analysere. Så hver gang de putter penge i en serie, er de sikre på, at folk bliver glade for den,” siger han.

Hvad er din yndlings Netflix-serie?

Metroxpress

Tags: 
Nøgleord: