Nettet prøver at løse mysteriet om lille, hvid pige

Nettet prøver at løse mysteriet om lille, hvid pige

image title: 
Foto: bloomua/123rf.com
Det er den indiske mand, Surenda Singh Raghuwanshi, der har lagt efterlysningen ud på Facebook, da han er urolig for, om pigen er blevet bortført eller kidnappet.
 
Mistanken begrundes dog ikke udelukkende på pigens lyse udseende, for ifølge Surenda Singh Raghuwanshi talte pigen ikke hindi. Det finder Surenda mærkværdigt, da den voksne mand og kvinde, som pigen var sammen med, begge talte hindi – som det eneste sprog. Det påstår han i hvert fald i sit Facebook-opslag, hvor han skriver:
 
”Hej venner, jeg har fundet en lille pige på Ganj Basoda-stationen og ser ud til at være bortført eller kidnappet fra et eller andet sted. Kvinden og manden, som barnet er sammen med, virker ikke til at være hendes forældre. Barnet taler heller ikke hindi, mens hendes forældre kun kan hindi. Vær søde at dele og sprede denne besked så meget, I kan. Det ville være en stor hjælp, hvis vi kan hjælp dette barn.”

LÆS OGSÅ: Derfor skal både mænd og kvinder tage en graviditetstest

Efter sigende har Surenda Singh Raghuwanshi allerede taget kontakt til myndighederne, men uden held til at finde ud af, hvem pigen er.

Derfor beder han nu folk om at dele opslaget, så mysteriet om den lille pige kan blive løst. Især hvis der er tale om en forbrydelse, som Surenda Singh Raghuwanshi tror.

Du kan se billedet af pigen og opslaget HER!

Ville du reagere som Surenda Singh Raghuwanshi, hvis det var dig, der opdagede den lille pige?

BT
 
Tags: 
Nøgleord: