Nu begraver Linse og Karen Thisted stridsøksen

Nu begraver Linse og Karen Thisted stridsøksen

image title: 
Foto: gstockstudio/123rf.com
Det viser sig nu, at Linse, efter hun tidligere har raset mod klummeskribenten, delvist kommer hende i møde.

’Karen T siger undskyld, og jeg siger hermed tak,’ skriver Linse Kessler på sin Facebook-profil.

Det kan formentligt betyde en våbenhvile mellem de to parter, grundet Karen Thisteds undskyldning på forsiden af Ekstra Bladet i tirsdags.

Hvis Linse vil have mig til at sige undskyld, så gør jeg det gerne. Men jeg har ikke fortrudt, at jeg skrev, som jeg gjorde,« siger hun til avisen.

LÆS OGSÅ: Linse rasende: ”Du har pisset på den forkerte datter"

Striden startede efter, at Karen Thisted i en klumme viste en helt anden version af Linses nyligt afdøde mor Mopper, end de trofaste følgere af ‘Familien fra Bryggen’ ellers kender til.

’Linse var blevet tvangsfjernet fra hende ('Mopper', red.), hvis hendes opvækst havde fundet sted i dag. Linses hjerteskærende beretninger om barndommen på Bryggen har gjort, at jeg aldrig har kunnet tåle synet af Mopper. Hun drak som en havnearbejder på Bryggens værtshuse, og den arme Linse var alle nætter overladt til sig selv og Moppers ligegyldighed. Sikken en kold kvinde der kan efterlade sit barn til ensomhed.'

Disse ord fik den storbarmede reality-stjerne til tasterne, hvor hun på Facebook skriver:

'Karen Thisted, denne gang fik du pisset på den forkerte datter! Du kommer til at gi os en undskyldning, på den ene eller den anden måde,' skrev Linse Kessler på sin Facebook-profil lørdag, efter hun havde læst en klumme af Karen Thisted om Linse Kesslers afdøde mor, Mopper.

Efter undskyldningen ser det ud til, at Linse ønsker at ligge låg på den offentlige strid, hun synes stadig, at det er ubehageligt, at Karen Thisted siger, at hun ville gøre det igen.

'Det er en virkelig trist oplevelse, jeg/vi var igennem her, og det ønsker jeg bestemt ikke at andre, der har mistet en kær, skal udsættes for,' skriver Linse Kessler, som dog er faldet nogenlunde ned på jorden igen:

'Sidder nu med en følelse af retfærdighed for min kære mor, og det er sgu dejligt.'

Hvad synes du om Karen Thisteds klumme?
BT
Tags: