Nu skal Linse Kessler opereres i Litauen

Nu skal Linse Kessler opereres i Litauen

image title: 
Gennadiy Poznyakov/123rf.com
Der er ikke længe til, at en ny sæson af ’Familien fra Bryggen’ ruller hen over skærmen, og tusindvis af fans endnu en gang kan følge Linse, Geggo, Cengiz og Alba på TV3.

Ikke nok med at fansene kommer helt tæt på den ikoniske og originale familie – i denne omgang kommer seerne også med på operationsbordet, det skriver Dagens.dk efter Linse Kesslers afsløring af operationen med et opslag på Facebook.

”I dag skal jeg til Litauen, og jeg glæder mig så meget. Et meget stort ønske skal til at gå i opfyldelse. Jeg har i mange år ’betalt’ prisen for min egen dumhed, men nu lykkedes det at rette op”, skriver Linse Kessler i Facebookopslaget ifølge Dagens.dk.

​LÆS OGSÅ: Ung musiker sætter ny rekord i 'Toppen af Poppen'

Det er dog ikke under private omstændigheder, at den barmfagre tv-personlighed skal under kniven. Hun har nemlig valgt at tage sit filmhold med under operationen, så turen til privathospitalet i Litauen bliver sendt på tv.

”Jeg har mit tv-hold med selvfølgelig, så operationen kommer med i kommende sæson ’Familien fra Bryggen”, lyder det fra Linse Kessler.

Seerne og fansene har længe spekuleret over, hvad den mystiske operation kommer til at gå ud på, men Linse Kessler holder altså kortene tæt ind på kroppen.

Hvilken operation tror du, Line Kessler skal have foretaget?

​Dagens.dk
Tags: 
Nøgleord: