Ny datingform ligner prostitution

Ny datingform ligner prostitution

image title: 
Foto: Pixabay
Den 41-årige flyttemand Lars Rex Mundi er ‘sugardaddy’, hvilket betyder, at han betaler kvinder for deres selskab og eventuelt seksuelle ydelser.
 
Indenfor sugardating kaldes den ældre mand ‘sugardaddy’ og den yngre kvinde ‘sugarbaby’. Kvinden kan se frem til blandt andet penge, gaver og fine middage fra mænd, som gerne vil være hendes ‘sugardaddy’, og mændene kan til gengæld se frem til kvindens selskab og eventuelt seksuelle ydelser.
 
“Jeg har prøvet de traditionelle datingsider, men havde slet ikke samme succes der,” siger Lars Rex Mundi til Dagens.dk.
 
Allerede aftenen efter at have oprettet en profil på sitet, blev Lars kontaktet af cirka 20 forskellige kvinder, som var interesserede i en sugardaddy.
 
LÆS OGSÅ: For fed til kærlighed?
 
Det var en stor omvæltning for ham at modtage så mange henvendelser fra kvinder, da han var vant til, på normale dating-sider, at bruge lang tid på at skabe kontakt til kvinderne, og det skete altid på hans initiativ.
 
“Kvinderne bliver bombarderet med beskeder på de traditionelle sider, siger Lars Rex Mundi og forklarer, at hvis han endelig fik en date på et traditionelt datingsite, var forventningerne et mysterie. Han vidste aldrig rigtig hvad kvinden var interesseret i, og hvad hun helt konkret søgte.
 
Derfor synes Lars, at sugardating er nemmere:

“Det er den hurtige bekræftelse, og så får begge parter noget ud af det. Forventningerne er afstemt på forhånd, da der i forvejen laves en præmis om, hvorvidt daten skal ende med sex,” siger siger Lars Rex Mundi.
 
Hvad er din holdning til sugardating? Grænser det sig til prostitution?
 
Dagens.dk
Tags: