Ny mægler giver dig muligheden for lokale mæglere, A-Z service samt at sælge for 12.500 kr.

Ny mægler giver dig muligheden for lokale mæglere, A-Z service samt at sælge for 12.500 kr.

Sponsoreret indhold

Dette indhold er sponsoreret

Den digitale tidsalder har bragt menneskeheden mange spændende opfindelser. Specielt det seneste årti har den teknologiske udvikling taget fart, og den ene industri efter den anden, hvilket har medført en digitalisering af eksisterende forretningsmetoder. Webshops og online e-handel har overtaget en stor del af detailhandlens omsætning, og nu vil en ny dansk tjeneste gøre det samme i ejendomsmæglerbranchen. Brikk er nemlig navnet på et ejendomsmæglerfirma, der tilbyder deres kunder en helt unik pakke, når det kommer til boligsalg. Grundlæggende handler det om at gøre tingene smartere og nemmere, så Brikk vil revolutionere ejendomsmæglerbranchen som vi kender den, og dette gør de blandt andet ved at tilbyde en fast lav pris på deres salær, lokale mæglere og en fuld funktionel A-Z service mens de udnytter ny teknologi samt online til at sælge boliger hurtigere og for mere.

I denne artikel introduceres der til Brikk’ koncept som ejendomsmæglerfirma – og er du yderligere interesseret i at vide mere, så læs mere på brikk.dk.
 

Digitaliseringen af ejendomsmarkedet tager fart i disse år

Der var en tid, hvor ejendomsmæglere kun var nogen man så, hvis man skulle sælge eller købe en bolig. Her mødtes man med en ejendomsmægler, der vurderede eller viste boligen frem til potentielle sælgere eller købere. I dag findes industrien ligeledes på de digitale platforme, og er til stede både lokalt og digitalt. Online tilstedeværelse er alfa omega for ejendomsmæglerne i dag, da potentielle boligkøbere- og sælgere starter deres kunderejse online, og potentielt finder deres drømmebolig samme sted. Derfor har Brikk skabt et online univers, der giver brugerne gennemsigtighed så man har en langt bedre ide om hvordan boligsalget går. Samtidigt får man samme personlige service fra sin lokale mægler. Fordi man har automatiseret og bygget en smartere forretning op kan Brikk sælge boliger fra 12.500 kr.
 

Slip for det dyre mæglersalær og brug Brikk.dk til ejendomssalg

Netop salær er et sårbart punkt for mange ejendomsmæglere. Mange mæglere har opbygget omkostninger som gør at de ikke kan sælge boliger billigere en tæt på 100.000 kr. Netop et for højt salær er noget som kan give boligsælgere en dårlig mavefornemmelse, for hvorfor skal man betale så meget hvis man ikke behøver? Desuden er der ofte tvivl om hvad der er inkluderet i ejendomsmæglernes pakker og hvad der ikke er. Derfor har Brikk sørget for en fast grundsats på 12.500 kr. (hvis man selv fremviser) Eller 19.500 kr. i vederlag (hvis den lokale mægler fremviser) så der også på prisen er fuld gennemsigtighed.