Ny serie følger Linses udenlandske eventyr

Ny serie følger Linses udenlandske eventyr

image title: 
TV 3 / Danmark
’Familien fra Bryggen’ er blevet sat på pause for første gang i det populære tv-programs historie, men seerne skal ikke vente længe på et gensyn med Linse Kessler. Det skriver Dagens.dk.

Den populære Bryggen-dronning er nemlig flyttet til Spanien, hvor hun er i gang med at åbne sit helt egen ’Bed & Breakfast’ i landsbyen Mijas på Costa del Sol.

Derudover er hun også i gang med optagelserne til et nyt program, der bliver vist på nettet, hvortil fans kan følge realitystjernens eventyr på nært hold.

LÆS OGSÅ: Bryggen-dronning åbner hotel sydpå

”Vi laver vores egen produktion til nettet hernede. Det er ikke Bryggen. Det er Linse og Peter og Linses ’Bed & Breakfast’, og så omkring mit liv hernede. Jeg får forhåbentligt nogle spanske venner, der overhovedet ikke kan forstå, hvad jeg siger. Så er jeg jo i fuld gang med at snakke med dyre-aktivistgrupper, og jeg skal selvfølgelig også ud på alle shelters og finde ud af, hvor og hvordan jeg kan hjælpe, siger Linse Kessler til Realityportalen ifølge Dagens.dk.

Det er ikke kun ’Bed & Breakfast’-programmet Linses fans skal glæde sig til. Fans af ’Familien fra Bryggen’ kan også glæde sig, da der kommer endnu en sæson i 2018.

Siden familien stoppede optagelserne til det populære Bryggen-program, er det ikke gået stille for sig i familien. For nylig skrev Linse Kessler blandt andet, at hun har fået en ny ulovlig tatovering på halsen.

Skal du se det nye program? 

Dagens.dk 

Tags: 
Se debatter