Nyd et ophold med kæresten

Nyd et ophold med kæresten

Nogle gange kan man godt have brug for at komme væk fra en stresset hverdag med alt for korte dage og alt for lange køer. Uanset om det er en lang ferie eller et weekendophold, er det ren luksus at komme lidt væk. Et ophold kan gøre mange gode ting for en selv såvel som for et parforhold. Og hvilken bedre måde at vise ens kærlighed til nogen end ved at give dem en oplevelsesgave?

Huskeliste til weekendopholdet

Er det endelig blevet tid til at tage af sted og få noget kvalitetstid med din kæreste? Du vil ikke komme frem, og indse at du har glemt noget derhjemme og på den måde skabe dårlig stemning allerede første dag på opholdet. Derfor kommer her de vigtigste ting at få med på turen, både for at undgå dårlig stemning men også for at fremme romantikken.

Bliv inspireret her, hvis du ønsker gode ideer til weekendophold.

Hvis du skal på et lækkert ophold i udlandet, er det vigtigt at have alle dokumenter og de vigtigste ting i orden, det vil altså sige;
 • Pas
 • Billetter
 • Kreditkort og kontanter
 • Identifikation
 • Blåt sygesikringskort og eventuelle forsikringspapirer
Øvrige ting der er rigtig gode at have med på turen;
 • Solbriller
 • Badetøj. Dette vil du absolut ikke stå uden, hvis stedet du skal hen tilbyder faciliteter som pool og/eller strand.
 • Bykort. Dette gør sig nok mest gældende, hvis I skal udenlands. Det skaber sjældent en god stemning, når man har gået rundt i flere timer og igen ikke ved hvor man er. Medbring et bykort og undgå at denne faktor skulle spille ind.
 • Diverse elektronik. Billeder siger mere end 1000 ord og kan skabe minder der varer hele livet. Medbring din telefon og oplader. Hvis dette ikke rækker til at tage billeder med, kan du også tage et kamera med (og eventuelt ekstra SD-kort).
 • Kosmetik. For at holde hygiejnen i top igennem hele turen er det en rigtig god idé at medbringe diverse toiletartikler. Det er ikke lige altid, at hotellets remedier rækker. Her indgår også makeup og parfume.
 • Tøj. Husk både det praktiske men også det flotte. Det kunne jo være, at du og kæresten også skulle nyde en rigtig god middag, når nu romantikken blomstrer.

Vigtigste ting på huskeliste

Efter du har krydset alle tingene på huskelisten af, er der ikke andet for end at nyde opholdet.
Husk endeligt at I ikke har travlt. I kan gøre lige præcis, hvad I har lyst til, når I har lyst til det. Det gælder om at nyde friheden, afslapningen, og mest af alt hinanden.  
 
Hvad gør et ophold godt for?Uanset hvor langt væk I skal, eller hvor I skal til, vil et ophold forstærke et forhold og finde en gnist frem. En gnist der måske ikke er lige så tydelig til hverdag, da tingene kører lidt i rutine. Det bliver hurtigt den samme hverdag, og mange glemmer at være kærester. Et ophold kan tilføje lige det, I mangler for at få jeres forhold på rette spor igen. Efter et godt ophold vil stemningen i forholdet være bedre, og et ophold kan på den måde føre til en bedre stemningen i hverdagen.

Der er altså rigtig mange gode grunde til at tage afsted på et ophold. Og hvem kunne ikke bruge en tur lidt væk fra hverdagens stress, med den man holder allermest af?
Tags: