Nye ’Bagedyst’-dommere afslører deres hadekage

Nye ’Bagedyst’-dommere afslører deres hadekage

image title: 
Foto: silian/123rf.com
Til efteråret ruller endnu en sæson af DR’s populære underholdningsprogram ’Den Store Bagedyst’ over skærmen, og det bliver med nye dommere ved hovedbordet. Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen er blevet erstattet af 47-årige Markus Grigo og 39-årige Katrine Foged Thomsen, der allerede er i gang med at dele ud af deres holdninger til bagværk.

Begge er ikke overraskende vilde med kage, men der er dog én ting, som de har det svært med.

”Den kage, der er mest no go, er en romkugle fra Netto. Det kan jeg slet ikke få ned. Jeg er i forvejen dårlig til romkugler, men hvis den så oven i købet er fra et supermarked. Det ville være det værste,” fortæller Markus Grigo til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Slut med TV 2: Natasja Crone klar til karriereskift

Katrine Foged Thomsen er enig langt hen ad vejen, men dommerduoens kvindelige islæt stiller sig dog ikke lige så meget på bagbenene i forhold til romkuglen.

”Jeg kan godt lide romkugler fra en bager, men fra et supermarked, det ville jeg slet ikke heller være på. De smager jo virkelig mærkeligt. Det må være den værste købekage,” siger hun.

Skal man imponere de to nye dommere, er en romkugle altså ikke lige sagen. Det er derimod en god idé at have fokus på kreativitet, smag og konsistens.

”Man skal være kreativ og speciel, tvistet. Det kan være både i smag – det må godt være klassisk – men også meget i pynten.  Jeg kan godt lide, hvis folk tænker ud af boksen,” siger Katrine Foged Thomsen, inden Markus Grigo fortsætter:

”For mig er det absolut i smag og konsistens. Det går jeg meget op i. Men også nytænkning. Jeg er meget frisk på, at man smider alle mulige ting i en kage, så længe det smager godt. Gør noget frækt! Det kan jeg godt lide.”

Hvordan er dit indtryk af de to nye dommere?

Realityportalen.dk
Tags: