Nytårsudsalg: Skyd Gadget-året 2020 i gang med gode tilbud

Nytårsudsalg: Skyd Gadget-året 2020 i gang med gode tilbud

(Annonce)

Julepynten er pakket sammen, fyrværkeriet skudt af og kalenderen siger nu 2020. Traditionen tro skydes det nye år af med et stort nytårsudsalg. Overalt er der tilbud og gode priser at finde på alt fra tøj til legetøj. Også indenfor elektronik og gadgets er det en god tid at være på udkig. Hvad der følger her, er en lille guide til forskellige gadgets der kan bringe dig godt ind i 2020.

God lyd, ingen ledning

En ting der har taget gadget- og elektronik-markedet med storm, er trådløse høretelefoner. Flere smartphones, herunder alle nye iPhones, har droppet en separat høretelefonsudgang, og selvom der findes convertere der kan løse dette problem, er mange gået skridtet videre og skiftet til trådløse høretelefoner. Blandt andet er Apples egne AirPods, herunder den nye pro-udgave, meget populære. Fordelene er da også mange. AirPods kan oplade trådløst, direkte fra din iPhone, og kan desuden parres med det nyeste AppleWatch.
 
Er du dog ikke klar på at lægge de cirka 2000 kroner AirPodsene koster, er der dog mange mere budgetvenlige alternativer. Det er dig vigtigt at overveje, hvad dine behov er. Trådløse høretelefoner er for eksempel meget populære når det kommer til sport. CoolBox’ COOLSPORTII er et godt eksempel på sportshøretelefoner til en god pris. Er høretelefonerne derimod til pendleren der hellere skal have god komfort og længere batterilevetid, kan et sæt som Altec Lansing SLIM HP være et godt bud.

Hjælp til nytårsforsættet

Januar er tiden for nye begyndelser, og mange har ofte sunde nytårsforsæt om bedre kost og mere motion. Nytårsforsæt kan dog være svære at holde, og første løbetur i silende regn er aldrig sjov. Man kan dog med fordel udnytte gadgets til at holde sig på rette kurs. En nem måde at gøre dette, er ved at erhverve sig et løbearmbånd til sin telefon. På den måde kan man nemt have telefonen med på løbeturen, og dermed både lytte til musik og måle ens fremskridt.

Ny telefon, bedre beskyttelse

Under mange juletræer har der sikkert ligget en ny telefon hist og her. Ny telefon betyder dog også gerne et behov for at beskytte den. Vil man højne chancen for at nå igennem 2020 med sin telefon intakt, vil ting som beskyttelsesfilm på skærmen og et bag-cover være gode ting at overveje. Med bag-coveret er der desuden en masse muligheder for at give sin nye telefon et mere personligt touch. Smartphonecovers kommer efterhånden i alle mulige materialer, farver og prisklasser.
 
En populær type covers er de tynde og transparente covers, der giver ekstra beskyttelse uden at ændre for meget på den nye telefons udseende. I den helt anden ende er der mange covers med meget iøjnefaldende og farverige mønstre, der drastisk ændrer telefonens udseende. Er telefonen lidt større end man er vandt til, kan det også være en ide at overveje et cover med såkaldt fingerring, en ring der sidder på bagsiden og giver et bedre greb om telefonen. Denne ring fungerer også som stativ, hvis telefonen skal stå på et bord.

Gør ferien smartere

Måske 2020 er et år der byder på spændende rejseplaner. Hvad end det er rejser i julegave eller nogle der har været planlagt i længere tid, så er der særligt én gadget der kan forbedre mange rejser, nemlig en powerbank.
 
Uanset om du skal på storbyferie eller mere ud i naturen, er det træls at bruge tid af sin ferie på at finde strøm til sin telefon. Særligt hvis du skal til et land med andre stikkontakter end herhjemme, kan du hurtigt spare meget bøvl, ved at have en powerbank med. Powerbanks kommer i alle mulige prisklasser og der er ofte gode nytårsudsalg, så januar er det perfekte tidspunkt at kigge efter en.
 
Tags: