Nyt i ubådssagen: Kvindes torso fundet i havet

Nyt i ubådssagen: Kvindes torso fundet i havet

image title: 
Foto: TV 2 / Danmark
Siden den 10. august har den svenske journalist Kim Wall været forsvundet, efter hun havde været ombord på raketbyggeren Peter Madsens ubåd.

En eftersøgning hele vejen til Sverige har siden da været i gang, men nu er der måske et gennembrud i sagen.

Mandag kl. 15.42 fandt en tilfældig forbipasserende nemlig et kvindelig i vandkanten ved den sydvestlige del af Amager. Det skriver Ekstra Bladet.

Politiet blev hurtigt tilkaldt og på et pressemøde mandag aften kunne drabschef Jens Møller fra Københavns Politi så sætte mere lys på sagen.

”Vi sikrede liget, og vi kunne konstatere, at der var tale om en kvinde,” sagde han på pressemødet ifølge Ekstra Bladet, hvor han også kommenterede på rygterne om Kim Wall.

”Det er klart, at politiet ligesom alle andre spekulerer i, om denne kvindekrop er Kim Wall. Det kan jeg sige nu, at det er alt for tidligt at sige noget om. Vi melder selvfølgelig ud, når vi ved, om det er Kim eller anden.”

LÆS OGSÅ: Tidligere drabschef: Motivet bag ubådsmysteriet

Det lader umiddelbart ikke til at være lige til at identificere liget, der var stærkt medtaget. Faktisk var det kun en torso, den forbipasserende cyklist fandt.

”Når jeg siger torso, så er det uden hoved, det er uden arme, og det er uden ben. Lige nu er denne torso kørt til Retsmedicinsk Institut, hvor der vil blive afholdt et ligsyn. Det sker i disse minutter,” sagde Jens Møller ifølge Ekstra Bladet på pressemødet omkring klokken 20.30.

Han fortalte desuden, at politiet har sendt dykkere i vandet omkring stedet, hvor torsoen blev fundet.

Klokken 7.30 her til morgen meddelte politiet, at der er mere nyt i sagen i løbet af eftermiddagen.

Tror du, det er Kim Walls lig, man har fundet?

Ekstra Bladet
Tags: 
Nøgleord: