Nyt tv-program chokerer: Find faren til min baby

Nyt tv-program chokerer: Find faren til min baby

image title: 
Foto: luckybusiness/123rf.com
Kvinderne er allerede fundet. Nu mangler man bare at finde mændene, der har mod på at få et barn med en kvinde. Præmissen for programmet er ikke, at der skal opstå sød musik mellem parret, til gengæld skal de dele ansvaret for den lille ny. Det skriver BT.

Programmet kommer til at hedde ’Gravid med en fremmed’, og bliver vist på Kanal 4 i løbet af næste år. Her skal en række singlekvinder med babydrømme have hjælp fra eksperter, som familieterapeuter, fertilitetslæger og sociologer, med at finde potentielle fædre til deres børn. Først lærer de mændene at kende og herefter de skal træffe en beslutning om, hvem af dem, der skal være faderen til barnet.  

Men at blive forældre er en fælles beslutning, og derfor står kvinderne ikke alene med afgørelsen. Mændene skal også sige ja til projektet, før de kan gå i gang. Derefter indgås der aftaler om, hvor meget man vil ses under graviditeten, og hvordan man vil dele opgaverne om barnet mellem sig.

LÆS OGSÅ: Bemærkede du denne ændring i Matador i går?

Om programmet fortæller Anne Garlichs, der er konstitueret programdirektør på Kanal 4:

”Det er blevet mere og mere almindeligt for singlekvinder, der ønsker at blive mor, at vælge manden fra og få et barn alene med hjælp fra kunstig befrugtning. Men rigtig mange singlekvinder ønsker faktisk en far i deres barns liv – også selvom de endnu ikke har fundet den eneste ene. Nu hjælper vi måske nogle af de kvinder med at finde den perfekte far til deres barn.”

Er du mand og interesseret i at høre mere om projektet, kan du få mere at vide ved at skrive en mail til far_casting@discovery.com.

Hvad er din holdning til programmet?

BT
 
Tags: