Offer takker tyv for indbrud

Offer takker tyv for indbrud

image title: 
Foto: Sasi Ponchaisang7123rf.com
Det er sjældent, at man kan takke en tyv for at have brudt ind i sin bil, men netop dette er sket for Tom Drury fra Australien.
 
Det skriver WA Today.
 
Da Toms onkel i weekenden opdagede, at der havde været indbrud i Toms bil, blev han straks bekymret – indtil han så, hvad tyven havde stjålet.
 
Da han gik bilen efter fandt han, at det var hans stereoanlæg, som tyven havde stjålet.
 
Selvom mange ville have været ærgerlige og irriterede over det forsvundne anlæg, så blev Tom glad og kunne ikke lade være med at fryde sig over situationen.
 
”Anlægget var i stykker, man kunne ikke høre radio eller afspille CD'er, det var bare noget møg. Jeg havde faktisk prøvet at tage det ud for ikke så længe siden, men gav op i frustration,” fortæller Tom Drury til WA Today.
 
LÆS OGSÅ: Sådan vil de helst dyrke sex i andre lande 

Tyven havde derfor hjulpet ham af med et besværligt problem.
 
”For at få den ud, skulle jeg bruge et særligt værktøj, som jeg ikke havde. Da jeg så, at anlægget var væk, kunne jeg ikke lade være med at grine,” siger Tom Drury.
 
Dette var dog ikke det eneste lykketræf Tom havde ved indbruddet. Tyven havde nemlig også tabt penge på forsædet af bilen.
 
”Hvis jeg kunne sige noget til tyven, ville det være 'tak'. Tak for at betale mig for en service, jeg skulle have betalt en anden for at udføre,” siger Tom Drury.
 
Har du nogensinde haft et heldigt udfald af et indbrud?
 
WA Today 
Tags: