Oliver Bjerrehuus får overraskende jobtilbud

Oliver Bjerrehuus får overraskende jobtilbud

image title: 
Foto: TV3
Efter en længere modelkarriere og sin medvirken i diverse reality-programmer har 42-årige Oliver Bjerrehuus nu kastet sig over noget helt nyt. Nemlig de skrå brædder. Det skriver BT.
 
”Jeg troede først, at det var en joke, da Peter Langdal (instruktør, red.) spurgte mig,” fortæller Oliver Bjerrehuus til BT, efter han kort forinden er blevet tilbudt en rolle i 'Kærlighed ved første hik! - The musical'.
 
Musicalen er baseret på den første Anja og Victor-film, men den rolle, som Oliver Bjerrehuus skal spille er helt ny og aldrig set før. Han skal nemlig spille playboyen Topper, som ifølge BT er beskrevet som en luksushippie med en forkærlighed for tantra-yoga og eksotiske tatoveringer.

LÆS OGSÅ: Mød de nye landmænd der søger efter kærligheden
 
Da Oliver indså, at tilbuddet var reelt, tøvede han ikke med at sige ja.
 
”Jeg glæder mig helt vildt. Jeg er totalt beæret og synes, at det er mega spændende, og jeg vil selvfølgelig smide alt, hvad jeg har i hænderne og gøre alt, hvad jeg kan for at gøre et godt stykke arbejde. Jeg vil virkelig sørge for, at det bliver en god oplevelse, og at folk ikke føler, at de har spildt deres penge, når de kommer og ser det.”
 
Musicalen får premiere den 20. September i Tivolis Koncertsal, og selvom Oliver Bjerrehuus tidligere har fået skuespiltimer i New York, skal han lige lære at synge og danse først.
 
Tror du, at Oliver Bjerrehuus vil klare det godt i rollen som Topper?

BT