Olivia Newton-Johns døde mand fundet i live

Olivia Newton-Johns døde mand fundet i live

image title: 
Foto: Kobby Dagan/123rf.com
Efter ni års parforhold forsvandt skuespilleren Olivia Newton-Johns kæreste, Patrick McDermott, sporløst under en fisketur udenfor Californias kyst.

Olivia Newton-John var på daværende tidspunkt på turné i Australien, og derfor gik der en uge, før kæresten blev meldt savnet, da han ikke dukkede op til et familiearrangement.

Ingen af de andre 22 passagerer på båden havde set Patrick McDermott falde over bord, men efter den californiske kystvagt forgæves havde brugt tid på at lede efter ham, konkluderede man i 2008, at han var omkommet til vands.

Men nu skriver TV 2, at det britiske medie DailyMai har fundet ud af, at McDermott nu alligevel har vist sig nok at være i live. De har haft kontakt til privatdetektiven John Nazarian, som fortæller at den tidligere kameramand lever i bedste velgående i Mexico.

LÆS OGSÅ: Ville du tæske denne gadekunstner?

Inden sin forsvinden havde Patrick McDermott erklæret sig fallit, og havde i en periode ikke betalt børnepenge til sin eks-kone, som han havde en søn med.

Men nu skulle McDermott altså efter sigende have skabt sig et nyt liv i Mexico med en tysk kæreste. Olivia Newton-John har endnu ikke kommenteret udviklingen i sagen. Hun har siden 2008 været gift med sin nye mand, John Easterling.

Har du nogensinde overvejet at forsvinde og skabe dig et nyt liv?

TV 2
 
Tags: