Opdager manden er pædofil ugen efter bryllup

Opdager manden er pædofil ugen efter bryllup

image title: 
Foto: Potapova Valeriya/123rf.com
Britiske Jazmin Cullen på 24 år giftede sig med 31-årige Jason Cullen et par måneder efter deres første møde. Desværre gjorde hun sig en grum opdagelse, da hun fandt billeder af børn, der blev misbrugt, på Jason Cullens computer.
 
Hun fortalte politiet om sin opdagelse, og fandt her ud af, at Jason havde været fængslet to år tidligere for at være i besiddelse af 8.000 billeder med børnemisbrug, som han havde udvekslet med andre pædofile.

Det er nu fem år siden, at Jazmin fandt billederne. Alligevel er hun stadig juridisk gift med Jason Cullen, fordi han trækker skilsmisseprocessen ud.

LÆS OGSÅ: Skolekaos: Elev limet fast til wc

”Jeg ville så gerne tro, at det hele var en misforståelse. På intet tidspunkt støttede jeg hans handlinger, men jeg ville heller ikke tro på, at det var sandt,” fortæller Jazmin ifølge det britiske medie Metro, og fortsætter:

”En skilsmisse vil være det sidste skridt for at komme videre, men indtil videre har han nægtet mig det.”

Også Jazmins mor, Jennifer, fandt billeder med børnepornografi på sin computer, efter hun havde lånt den ud til Jason. Nogle af billeder viste børn helt nede i to års-alderen.

Mor og datter konfronterede efterfølgende Jason Cullen, som prøvede at lægge skylderen over på Jennifer, indtil han tilstod.

Burde det være lettere at blive skilt fra kriminelle, selvom de ikke indvilliger?

Metro
 
 
Tags: