Oplev Tysklands største by på en busrejse til Berlin

Oplev Tysklands største by på en busrejse til Berlin

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

De historiske vinde blæser ved Brandenburger Tor, Reichstag rejser sig som et politisk monument og langs Under den Linden lyder de knitrende toner af shoppingposer, som fyldes.
 
Er du klar til at indtage Berlin? Tysklands hovedstad byder på tusindvis af oplevelser i historiske og kulturelle omgivelser, hvor den moderne urbanitet sprudler, parkerne åbner sig, og cafélivet syder. 
 
Du kan opleve det hele på en busrejse til Berlin.
 

Tilpas din busrejse til Hamburg med et besøg i Berlin

De største byer i Tyskland er Hamburg og Berlin. Her mærker du storbystemningen syde i gaderne, når du krydser de store boulevarder eller sidder på en af de mange caféer.
 
Går turen til Tyskland?
 
Det er oplagt, at du kombinerer dit besøg i Tyskland med en busrejse til Hamburg. Byen ligger centralt i landet, og netop derfor er nemt at tage en overnatning eller to her, før turen går videre.
 

Oplev metropolernes bankende hjerter

Uanset om du tager på busrejse til Hamburg eller Berlin, har de tyske metropoler meget at byde på. Hamburg er en af verdens største havnebyer, og gennem byen løber Elben, som du oplever bedst på en kanalrundfart.
 
En busrejse til Berlin giver dig store kulturelle oplevelser. Den delte by byder på et rigt kulturliv, hvor gallerierne ligger tæt, og teateroplevelser fylder i beboernes bevidsthed.
 

Tag en pause i byens parker

Har du brug for en pause fra menneskemylderet? De grønne oaser skyder op mellem de grå betonblokke i Berlin. Når du mærker trangen til at trække dig tilbage, slår du dig bare ned i en af byens mange parker.
 
Tiergarten er den største, og den må du ikke snyde dig selv for at opleve på din busrejse til Berlin. Grib en kaffe fra en af de mange kaffebarer og tag turen rundt på de små stier.
 

Street art og graffiti giver gadebilledet liv i Berlin

Betonbyen mod øst er ikke længere grå, og det opdager du hurtigt på din busrejse til Berlin. Street art, graffiti og farverig kunst har fyldt gadebilledet med liv.
 
Kendte kunstnere pynter gavlene i byen, men også ukendte malere bidrager med at fylde de tomme huller ud.
 

Læn dig tilbage og nyd turen på din busrejse til Berlin

Du får en behagelig busrejse til Berlin, når du læner dig tilbage og overlader rattet til den garvede chauffør.
 
Er det ikke skønt, at du ikke skal bekymre dig om parkering?
 
Din busrejse til Berlin bliver en afslappende ferie, hvor du udforsker byens mange muligheder, mens chaufføren sørger for, at bilen bliver parkeret.
 
 
Tags: