Oplever du dette? Så bør du gå fra din partner

Oplever du dette? Så bør du gå fra din partner

image title: 
Andriy Popov/123rf.com
Det fleste forhold har op- og nedture, og det ene kan være ligeså vigtigt som det andet. Men hvis du stort set kun oplever negative ting, kan det være, at du ikke er i det rette forhold.

Helt overordnet er der tre faktorer, der kan være afgørende for, om du bør slå op med din partner. Det skriver Psychology Today.

Hvis du oplever, at din partner prøver at styrer dig, og ikke giver dig friheden til at være dig selv og styre dit eget liv, er det det første advarselssignal, du bør være opmærksom på.

Din partner vil måske gerne blande sig i, hvordan du bruger dine penge, hvilket tøj du tager på eller hvem du tilbringer tid med. Det er ikke din partners, men dit valg, og du bør for alvor overveje, om du vil finde dig i at blive kontrolleret.

LÆS OGSÅ: Derfor er morgensex en god idé

Ifølge den kendte parekspert John Gottman skal par have 80 procent positive interaktioner og 20 procent uløste konfrontationer. Hvis tallene ser anderledes ud for dig og din partner vil I ifølge Gottman have 90 procents sandsynlighed for at ende med skilsmisse.

Tænker du nogensinde på vej hjem, at du ville ønske, at din partner ikke var hjemme? Hvis du gør, er det et klart tegn på, at du ikke skal være sammen med vedkommende. Er du i tvivl om, du kan finde noget bedre? Så er det til enhver tid bedre at være alene, for også alene kan du være glad og stærk.

Husk på at uanset hvad, er livet for kort til at bruge tid på én, der ikke gør dig glad, og du er din egen lykkes smed. 

Har du været i et dårligt forhold?

Psychology 
Tags: 
Nøgleord: