Oplever du dette? Så skal du gå fra din partner

Oplever du dette? Så skal du gå fra din partner

image title: 
Foto: Ana Blazic Pavlovic/123rf.com
Det er sjældent godt for dig at være i et forhold, som ikke får det bedste frem i dig.
Ifølge BT har hjemmesiden Brightside lavet en liste over ni ting, der afgør, om du skal forlade din partner.
 
1: Du er ikke dig selv sammen med din partner
Hvis du føler, at der er sider af dig selv, som du er nødt til at holde tilbage over for din partner, så er det en god idé at overveje, om du så er sammen med den rigtige.
 
2: Din partner vil have fuld kontrol
Vil din kæreste vide alt om, hvad du laver, når I ikke er sammen? Og bliver du utilpas ved måden, der bliver spurgt ind til tingene på, så skal du enten sige fra eller droppe forholdet.
 
3: Du lever i isolation
Er du aldrig sammen med vennerne mere, fordi din partner ikke mener, at de er gode for dig? Må du ikke se andre mennesker end din partner? Så kan det faktisk ses som et overgreb, hvis den ene person kræver konstant samvær.

LÆS OGSÅ: Se de 8 ekstra fordele ved at dyrke sex
 
4: Forholdet er præget af jalousi
Nej, det er ikke et tegn på kærlighed, at din partner er overdreven jaloux. Det er misbrug. Lad være med at ignorere det, hvis det sker for dig. Enten skal I finde en måde at bekæmpe jalousien på, eller også skal du gå din vej.
 
5: Du får aldrig ros
Kan din partner aldrig finde ud af at rose dine præsentationer, men kun finde negative ting at rakke ned på? Så er det et kæmpe rødt flag. Ofte skyldes sådan en opførsel dårlig selvtillid, som går ud over dig.
 
6: I kan ikke lave fremtidsplaner sammen
Vil du gerne rejse jorden rundt, men din partner har flyskræk? Er I uenige om, hvorvidt I skal have børn eller ej? Vil den ene bo på landet – den anden i byen? Der er mange ting omkring fremtiden, som er godt at få talt om i et forhold. Viser det sig, at I har vidt forskellige drømme, kan det være nødvendigt at gå fra hinanden, for at få et lykkeligt liv.
 
7: Alt er din skyld
Uanset hvad der end sker, så er det altid DIN skyld, når noget går skævt. Det mener din partner i hvert fald. Hvis din partner altid giver dig skyldfølelse, også selvom det er noget, du ikke har gjort, så er det en god idé at stoppe det. Du skal ikke lade dig manipulere.
 
8: Jeres forhold er plaget af ukontrollable med impulsiv aggression
Er fysisk eller psykisk vold en tilbagevendende ting i jeres forhold? Så er det bare med at komme ud af det, inden det ødelægger dig fuldstændig.
 
9: Du er ulykkelig
Går du med tungsind og har svært ved at se de gode ting ved livet? Det behøver ikke at skyldes dit forhold, men hvis du føler, at det er på grund af dit forhold, at du føler dig tynget, skyldig og stresset, så er det tydelige tegn på, at du er i et forhold, der er skidt for dig.
 
Kan du nikke ja til nogle af listens punkter?
 
BT

 
Tags: