Opnå ekstra fordele med rabatkoder

Opnå ekstra fordele med rabatkoder

Sponsoreret indhold skrevet i samarbejde med de sider, der linkes til.

80 procent af alle danskerne har handlet på nettet i løbet af det seneste års tid. Det er en andel der er støt stigende og vi har næppe nået toppen endnu. Hører du til blandt de mange ivrige webshoppere, så er du sikkert også stødt på et fænomen der hedder ”rabatkoder”. Typisk optræder den lige inden du tjekker ud eller betaler for det du har lagt i kurven. Men hvad er disse rabatkoder egentlig for en størrelse?
 

Hvad er en rabatkode?

Rabatkoder optræder typisk i forbindelse med en kampagne eller som en belønning. Det kan være tilmelding til et nyhedsbrev, som efterfølgende giver for eksempel 15% på det første køb i webshoppen. Det kan også være rabatkoden giver dig mulighed for at få 3 varer til 2 varers pris eller gratis fragt. Det er helt op til den enkelte webshop hvad – og om – de vil give rabatkoder til deres kunder. Men det kan absolut være værd at holde øje med, for der kan være store besparelser for dig som kunde.
 

Få gode rabatter over hele landet

Formålet med rabatkoderne er at få flere – og gerne nye- kunder i butikken. Derfor har rabatkoderne også vundet indpas efterhånden som konkurrencen på nettet er blevet skærpet. For hvor de fysiske butikker som oftest lever af kunder i nærområdet, har butikkerne på nettet kunder fra både nær og fjern. Her er det fuldstændig ligegyldigt hvor man bor. Så hvorfor ikke købe den kjole man har kigget på så længe i en webshop fra Nordjylland, når den nu en gang er billigere end den webshop der ligger tættere på din bopæl? Det kræver kun et par klik, så er den på vej og lander med post eller fragt få dage efter.
 

Hvor kan du bruge disse rabatkoder?

Drømmer du om at få fingrene i nogle af alle disse rabatkoder? Så hold øjnene åbne. Både på nettet og på de sociale medier, hvor de ofte dukker op. Der findes rabatkoder til et væld af ting. Lige fra take-away til tøj til hele familien. Fra bøger til bildæk. Og fra møbler til måltidskasser. Har du fået en rabatkode til det du lige mangler, så er det bare med at komme i gang med at spare! Og det er ganske enkelt: Find det du ønsker at købe. Læg det i kurven. Når du går til betaling, vil der typisk være et særligt felt markeret med ”rabatkode”. Her skriver du den kode du har modtaget. Og vupti! Så trækkes den lovede rabat automatisk og du kan læne dig tilbage og vente på dit gode køb.

 
Tags: