Orla Carlsen fik 1 øre af Skat

Orla Carlsen fik 1 øre af Skat

image title: 
Foto: Francis Dean/123RF
I 2013 lukkede Orla Carlsens kone sin virksomhed, Else Marie’s Kantine, som lå i Pindstrup på Djursland. Herefter betalte hun og Orla Carlsen den resterende moms og troede dermed, at alt var ude af verden. De tog dog fejl.

Sidste år modtog Orla Carlsen nemlig en check fra Skat på én øre, og det samme skete i år.

”Jeg var simpelthen nødt til at ringe til Skat for at høre, om de tog pis på mig, eller om jeg var med i skjult kamera,” siger han til BT.

LÆS OGSÅ: Dronningen fråser med skatteydernes penge 

”Først skulle jeg betale 8,57 kroner i manglende skat plus 49 øre i renter og 65 kroner i gebyr. I alt 74,06 kroner. Det betaler jeg den 2. februar. Men den 9. februar får jeg så en check fra Skat på 64,93 kroner, som jeg skal have tilbage. Og den 11. marts får jeg så yderligere én øre tilbage,” forklarer han.

Han forstår ikke, at Skat bruger resurser på den slags.

”Jeg ved godt, at der ikke er en mindstegrænse på de her ting ifølge loven, men hvad har det ikke kostet at sende de her ting ud til mig? Og medarbejderen hos Skat fortalte mig, at jeg langt fra er den eneste.”

Burde der være en bagatelgrænse for, hvor lidt man kan få betalt tilbage af Skat og hvor lidt man skal betale tilbage til Skat?

BT
Tags: 
Nøgleord: