Over grænsen? Kvinde ammer venindes barn

Over grænsen? Kvinde ammer venindes barn

image title: 
Foto: Facebook/privatfoto
Jessica Anne Coletti har lagt et billede på Facebook, hvor hun ammer sin egen søn, samt venindens, hvilket har skabt en del reaktioner – både positivt og negativt. Nogle kalder det smukt og naturligt, mens andre mener, det er porno.

Jessica Anne Colettis veninde havde problemer med at amme sin søn, og da Jessica i forvejen ammede sin egen søn, mente hun, at det gav mening, hvis hun tilbød at amme venindens søn også. Således har hun ammet venindens søn i over et år nu. Fra han var fem måneder til 18 måneder.

Billedet af Jessica Anne Coletti, der ammer de to drenge, blev lagt op på Facebook i forbindelse med
’World Breastfeeding Week’ for at sætte fokus på naturligheden omkring amning. I teksten der ledsager billedet, skriver hun:

”Glædelig ’World Breastfeeding Week’! Min søn er 16 måneder og min venindes søn er 18 måneder. Jeg ser efter hendes søn, mens hun arbejder, og har ammet dem begge i et år! Der er så meget kærlighed mellem disse mælkesøskende. Der er et specielt bånd mellem os alle.”

LÆS OGSÅ: Skal der udflyttes arbejdspladser?

Til de forskellige reaktioner billedet har skabt, siger Coletti selv til Daily Mail Australien:

”Jeg er glad for den support, jeg har fået fra andre, der er fortalere for amning. Og jeg er ikke overrasket over kritikerne – mange mennesker er fejlinformeret om amning og amme-relationer. Bryster er blevet seksualiseret, og der er kommet en overbevisning i samfundet og medierne om, at brystmælk er klamt, fordi det er en kropsvæske, der kommer indefra os.”

Hvad synes du om, at Jessica ammer sin venindes søn? 

TV 2
 
Tags: 
Nøgleord: