Over stregen? Jublede over død eks på Facebook

Over stregen? Jublede over død eks på Facebook

image title: 
Foto: macx/123rf.com
”Hvor heldig kan man være? Der er tale om børnenes moder herunder. Nu kan hun ikke skade dem mere (…) HURRAAAAAAAA”
 
Sådan skriver eks-manden Allan i opslaget på Facebook og linker til en artikel om kvindens død. Kvinden er mor til tre af Allans børn, og fra 2001-2006 dannede de par. Efterfølgende var de dog ikke særligt venskabelige, og dette er nok også grunden til, at han har lagt det kontroversielle opslag op.
 
Opslaget har nu skabt en del harme og flere udtrykker, at det er umoralsk at juble over en anden persons død. At det ovenikøbet er moderen til ens børn, gør det ikke bedre.
 
Jeanett Pedersen, er en af dem, der mener, Allan går over stregen med sit opslag. Hun har kendt den afdøde kvinde gennem 27 år, og hjulpet hende i forhold til rådgivningen i retssagen mellem forældreparret.
 
LÆS OGSÅ: Mors opråb: ”Vaccinér jeres børn, folkens”
 
”Det er rigtigt grimt, og det rører mig dybere, fordi jeg har kendt hende i mange år. Hun har haft sine fejl og problemer, men hun kan ikke forsvare sig selv,” siger hun til BT og fortsætter:

”Hvad der har været gjort og sket, sætter man en streg over, når man er død. Så må ære være det sidste minde. Jeg forstår ham ikke. Det gør jeg helt ærligt ikke. Ligegyldigt, hvor ondt et menneske har været, så kan jeg ikke sidde og glæde mig over deres død”.
Hun mener desuden, at det usympatiske opslag kan gå ud over børnene:

”Børn elsker deres forældre også disse børn, og de er bragt i sorg og har ikke behov for, at deres far står og danser glædesdans og taler dårligt om deres mor - det er ikke i børnenes tarv og interesse - faderen skal fokusere meget mere på børnene og deres behov, efter min mening,” fortæller hun BT.

Selv har Allan har tidligere selv forklaret overfor BT, at han jublede over, at moren til deres børn ikke længere var i vejen. Hun kunne for hans skyld lige så godt bare være rejst væk.

”Jeg generer ikke nogen. Jeg er glad for, at hun er død. Ordet død er 'det', der rammer. Jeg er bare glad for, at hun er væk. Det er hendes bortgang, jeg er glad for. Jeg har ikke nogen interesse i hende overhovedet. Men jeg har interesse i, at hun er væk. Det står i forklaringer, 'at det bestemt var den bedste løsning for alle, hvis hun bare forsvandt'. Det har jeg udtrykt i retten,” forklarer han.

Hvad er din holdning til opslaget. Går Allan over stregen?

BT
 
 
 
 
Tags: 
Nøgleord: