Over stregen? Mistænkte uskyldig far for pædofili

Over stregen? Mistænkte uskyldig far for pædofili

image title: 
Foto: Paul Prescott/123rf.com
Henry Amador-Batten var på vej til Puerto Rico med sin mand, Joel, og deres 5-årige søn. Henrys far var kort forinden afgået ved døden, og han skulle bruge turen til at få styr på forberedelserne til begravelsen.

Og som om tabet af sin far ikke var hårdt nok for Henry Amador-Batten, så sørgede flypersonalet på et United Airlines fly for at gnide salt i såret.

For da de fredag landede hjemme i den amerikanske stat, North Carolina, var myndighederne blevet tilkaldt. De stoppede det homoseksuelle par, da flypersonalet havde kontaktet dem, fordi de syntes, at Henry havde haft hånden for tæt på sin sovende søns kønsdele under rejsen. Det skriver News.com.au ifølge Ekstra Bladet.

”Min mand blev tilbageholdt, da vi landede, fordi et medlem af flypersonalet mente, at hans hånd/arm i min sovende søns skød var for tæt på 'barnets kønsdele'”, skriver Henrys mand, Joel Amador-Batten, i et opslag på Facebook.

LÆS OGSÅ: 30-årig voldtægtsmand delte seng med sin mor

Tilbageholdelsen på Henry Amador-Batten varede en time, og parret har efterfølgende klaget til flyselskabet for at få Henry til at føle sig som en kriminel.

”Den uoplyste stewardesses antagelser er komplet ubegrundede, og vi planlægger at lave så meget fucking larm omkring det, som vi overhovedet kan,” skriver Joel videre i opslaget.

United Airlines har efterfølgende været ude med en offentlig undskyldning.

”Vores kunder skal altid behandles med respekt. Vi har fulgt op på sagen ved at henvende os til kunden, og vi har undskyldt hændelsen,” har Jonathan Guerin, der er flyselskabets talsmand, ifølge Ekstra Bladet skrevet i en mail til The News & Observer.

Burde det homoseksuelle par have kompensation for hændelsen?

Ekstra Bladet
 
Tags: