Overrasket? Derfor skal du have sex dagligt

Overrasket? Derfor skal du have sex dagligt

Manchet: 
Hvis du har brug for en undskyldning for at have mere sex, så læs med her.
image title: 
Foto: Piotr Marcinski/123rf.com/INDEHOLDER REKLAMELINKS
Trænger dit sexliv til en opfrisker? Så er der hjælp og hente. Hos Sinful.dk er der et stort udvalg af bl.a. massageolie, frækt lingeri og sexlegetøj, som kan sætte lidt ekstra krydderi på dit sexliv. Se mere her. 
Det er vist de færreste, der ikke synes, at sex er dejligt! Men udover det, så er det også rigtig godt for dit helbred, så hvis du ikke allerede dyrker sex hver dag, er der god grund til at begynde!

Sex har nemlig en positiv virkning på immunforsvaret – så jo mere du dyrker sex, des sundere bliver du.

Harvard Medical School har lavet en undersøgelse af mere end 32.000 mænd over en periode på 18 år, og her fandt man ud af, at mænd der dagligt får udløsning, har lavere risiko for at få prostatakræft, end mænd, der ikke kommer hver dag.

LÆS OGSÅ: Tabt gnisten? Sådan øger du sexlysten

Af mændene, som deltog i undersøgelsen, udviklede 3.839 i løbet af perioden prostatakræft, og det viste sig, at de mænd i alderen 40-49 år, som havde fået mindst 21 udløsninger på en måned, havde 22 procent mindre risiko for at få konstateret prostatakræft end dem, som kun havde fået mellem fire og syv udløsninger på en måned.

Selvom der også er blevet taget højde for ting som kost og motion i undersøgelsen, konkluderede man, at vejen til en sund prostatakirtel var hyppige orgasmer.

Trænger dit sexliv til en opfrisker? Så er der hjælp og hente. Hos Sinful.dk er der et stort udvalg af bl.a. massageoliefrækt lingeri og sexlegetøj, som kan sætte lidt ekstra krydderi på dit sexliv. Se mere HER

Se og Hør
 
 
Nøgleord: 
Opret ny debat