Overrasket? Det vil mænd have ved en kvinde

Overrasket? Det vil mænd have ved en kvinde

Selvom mænd ofte beskyldes for at gå efter udseendet, når de skal finde en ny partner, så kan de trøstes med, at det faktisk ikke helt er sådan, det hænger sammen. For det viser sig faktisk, at mænd ikke går efter kvinder med de længste ben, største bryster og store, fyldige læber.
 
Derimod går de, ifølge Se og Hør, efter kvinder med noget mellem ørerne.
 
I hvert fald hvis man skal tro på David Bainbridge, der er professor i evolutionærbiologi. Han forklarer, at det har en afgørende betydning, at kvinden virker som en ansvarlig mor, når manden skal finde en partner, der skal føde sit kommende barn. 

LÆS OGSÅ: Her har flest klamydia: Er din by på listen?
 
”Bryststørrelse betyder ikke noget i den forbindelse. Store bryster har en tendens til at være asymmetriske, og mænd tiltrækkes af symmetri. Desuden kommer brysterne til at ældes tidligere, og mænd værdsætter ungdom,” fortæller han ifølge Se og Hør til det britiske medie Daily Star.
 
Ligesom store bryster, forklarer han også, at længden på stængerne heller ikke har den store betydning, når mænd vælger partner.
 
”Det er benenes vinkel, det handler om. Lige ben er et tegn på genetisk sundhed, så det er mere attraktivt. Men undersøgelser viser, at mænd foretrækker almindelig benlængde,” udtaler han og fortsætter:
 
”Mænd leder grundlæggende efter intelligens. Undersøgelser viser igen og igen, at det er det, mændene vil have. Det viser, at hun vil kunne finde ud af at passe på hans børn, og at hendes forældre formentlig også var intelligente og dermed opdragede hende godt.”
 
Er du overrasket over, at mænd ikke går efter udseendet?

Se og Hør
 
 
Tags: