Pædagog fik 2-årig til at drikke afløbsrens

Pædagog fik 2-årig til at drikke afløbsrens

image title: 
sergein/123rf.com
En 23-årig kvindelig pædagogmedhjælper er blevet tiltalt for legemsbeskadigelse, efter en kun 2-årig pige drak afløbsrens fra en drikkedunk, som den unge pædagog havde efterladt på børnetoilettet, skriver TV2 Norge.

Ifølge tiltalen, skulle den unge pædagog have hældt afløbsrens fra en original flaske over på en drikkedunk, som hun efterfølgende efterlod på børnenes toilet i den norske børnehave.

Det resulterede i, at den 2-årig pige begyndte at drikke af drikkedunken, hvilket gav hende svære ætseskader i spiserøret. Det har efterladt den i dag femårige pige med så alvorlige mén, at hun skal behandles under fuld narkose hver 2-3. uge.

LÆS OGSÅ: Arbejdsløse grevinde alex skovler penge ind

Pigens moster har tidligere forklaret til avisen VG, hvordan hendes søster med det samme vidste, at der var noget galt med hendes datter, den eftermiddag hun hentede hende i børnehaven, hvor hændelsen var foregået.

”Pigen kastede op, men min søster er læge, og hun vidste med det samme, at det ikke var et almindeligt maveonde, da hun så hævelserne omkring hendes mund, ” forklarede mosteren til VG.

Da moderen så flasken med afløbsrens, ringede hun til giftcentralen, hvorefter den dengang 2-årig pige blev fragtet med udrykning til hospitalet og lagt i respirator.

Pigen lå i respirator i to uger, før hun kom i bedring.

Hvilken straf burde den 23-årige pædagog få?

​BT
Tags: 
Nøgleord: