Pædofilt par ville udnytte ufødt barn

Pædofilt par ville udnytte ufødt barn

image title: 
Foto: Vadim Ivanov/123rf.com
37-årige Mark Ahmed har fået 17 år og fire måneders fængsel efter at have haft seksuel omgang med en 2-årig pige, og for upassende samtale og udveksling af billeder af seksuel karakter med den amerikanske kvinde, Roxanne Chapin, fra USA.

Overfor hinanden har parret udnyttet børn på webcam. Derudover har de haft lange samtaler om deres fælles tilbøjeligheder over Skype. Ahmed har blandt andet ytret i beskeder til Chapin, at han aldrig nogensinde havde troet, at han ville finde nogen så sexet og ligesindet som hende, og at han ville have, at hun skal komme til England, så de kunne få et barn sammen og blive gift.

Ifølge anklager, Nicolas Barraclough, spurgte Mark Ahmed på et tidspunkt Chapin, om de ville udnytte barnet, hvis de fik et sammen.
Forsvarer, Alistar Graiger siger om Ahmed:

 ”Han er tilstrækkelig realistisk og skammer sig, han er klar på at gennemføre nødvendige programmer, og hans tid i forvaring vil være produktiv.”

LÆS OGSÅ: ”Unaturligt at være homoseksuel!”

Dommer i sagen, Stephen John, kalder sagen for rystende, og udtaler, at det eneste positive i sagen er, at politiet har handlet hurtigt.
Han afviser desuden, at der er tale om formildende omstændigheder, bare fordi han var forelsket i Roxanne Chapin:

”Du har aldrig mødt denne kvinde, som bor flere hundrede mil væk. Din eneste interesse var at have lange samtaler over nettet om små børn og at udveksle billeder med hende. Din påstand om, at du aldrig har været seksuelt tiltrukket af børn er falsk og selvbedragerisk. ” Han fortsætter:

”At du går så langt, at du siger, at denne kvinde lægger op til dig. Det er tydeligt, at du er langt fra at konfrontere din adfærd. Billederne er af meget alvorlig karakter, og jeg er overhovedet ikke i tvivl om, at du udgør en betydelig risiko for alvorlig skade på børn. Du er tydeligvis en fare for offentligheden.”

Kan man være forelsket nok til at udgive sig for at være pædofil? Eller er Mark Ahmed selvbedragerisk, som dommeren påstår?

Mirror
Tags: 
Nøgleord: