P3 Guld-vært afslører babybule

P3 Guld-vært afslører babybule

image title: 
Francis Dean/123rf.com
I går fredag blev dansk musik hyldet til årets P3 Guld. Værterne for festlighederne var i år Petra Nagel og Andrew Moyo, men der var faktisk ikke blot to værter på scenen - også en lille spire var med.
 
DR3-værtinden Petra Nagel, som blandt andet er kendt for programmerne ”Petra dater hele verden” og ”Petra elsker sig selv”, venter nemlig sit første barn med kæresten Asbjørn, som hun har været sammen med i et års tid.
 
Selvom Petra Nagel har lavet flere populære tv-programmer, så var værtsrollen til årets P3 Guld dog det største, og det kan godt mærkes fortæller den 32-årige tv-vært på den røde løber.
 
LÆS OGSÅ: Blachman afslører: Fandt kærligheden på nettet
 
”i dag prøver jeg ikke at være så gravid-agtig og være mere sådan en tv-vært, nyde det, havde det sjovt og være nervøs. Jeg synes, det er et mega fedt show, og jeg er stolt af det,” fortæller Petra Nagel og fortsætter:
 
”Hvis nu jeg ikke var gravid, så tror jeg, jeg ville drikke et glas rødvin og få styr på de værste nerver, men ikke i dag,” siger hun med et smil.
 
Petra Nagel og kæresten Asbjørn glæder sig nu bare til at finde ud af, om de skal være forældre til en lille dreng eller en lille pige.
 
Bemærkede du Petra Nagels graviditet til årets P3 Guld?

BT
Tags: 
Nøgleord: