Par brutalt overfaldet: 2 anholdte

Par brutalt overfaldet: 2 anholdte

image title: 
Francis Dean/123rf.com
Da klokken var 00:14 modtog Nordjyllands politi anmeldelsen om et groft overfald med baseballbat på et par på 40 og 42 år, lige udenfor busterminalen i Sæby i Nordjylland.

Parret blev skadet på hovedet, og kvinden blødte kraftigt. Begge er nu på sygehuset, og mens deres tilstand endnu ikke er oplyst, udtaler vagtchef Carsten Kjær dog, at parret er i stand til at tale klart.

Nordjyllands politi oplyser, at der er to anholdte i sagen, og at begge formodes at stå bag det grove overfald. De anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør.

”Parret kendte overfaldsmændene, en 41-årig mand og 39-årig kvinde fra Dybvad. De blev efterfølgende begge fundet på et lokalt værtshus, hvor de blev anholdt”, skriver Carsten Kjær i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Mor slog sin multihandicappede datter ihjel

Politiet har ikke fået nogen udtalelse fra de to arresterede om det grove overfald, eller oplysninger om hvor baseballbattet der blev brugt til at slå parret ned med, befinder sig,  

”Overfaldsmændene vil ikke snakke – heller ikke om, hvor battet befinder sig. Beværtningen, hvor de blev anholdt, befinder sig 15 kilometer fra, hvor overfaldet skete, så det er noget af en strækning, vi skal dække for at finde det”, uddyber vagtchefen.

Er våbenloven i Danmark omfattende nok, eller bør vi have strammere regler?

Ekstra Bladet
Tags: