Pas på! Denne telefon kan eksplodere

Pas på! Denne telefon kan eksplodere

image title: 
fernandogobbetti/ 123rf.com

18-årige Michella Gummesen fra Bornholm fik sig noget af et chok, da hun en morgen vågnede til en ubehagelig lugt af røg i hele huset. Røglugten stammede ikke fra en brand, men fra hendes Samsung telefon Galaxy S7.

Hun fortæller til Ekstra Bladet:
”Da jeg vågnede, kunne vi lugte, hvordan det virkede brændt i hele huset. Det var så telefonen, der lå på mit natbord, som er brændt helt sammen.”
 

Flere andre har også oplevet problemer med Galaxy S7. Tidligere i år fik en pige fra Filippinerne og en pige fra England sig en ubehagelig overraskelse, da deres mobiltelefoner begyndte at blive varme og brændte.

Værre gik det til i Californien, hvor Daniel Ramirez blev alvorligt forbrændt, da hans Galaxy S7 pludselig eksploderede i hans lomme, hvilket medførte ødelagte bukser og store brandskader på hans lår.
 
LÆS OGSÅ: Dansker kræver 12 millioner for selvpåført skade
 
Samsung Danmark fortæller til Ekstra Bladet:
”Vores kunders sikkerhed er højeste prioritet, og vi vil samarbejde med enhver kunde, der har oplevet et problem med et Samsung-produkt, for at undersøgen sagen nærmere.”

Michella har ligeledes været i kontakt med Samsungs danske afdeling, hvor hun er blevet tilbudt en ny telefon, hvilket hun ikke er interesseret i.

”Jeg giver den til min far i stedet. Jeg skal aldrig have en Samsung-telefon igen.”

Samsung har tidligere i år trukket millioner af telefoner tilbage, efter at flere er brudt ud i brand, men afviser at der er tale om en generel fejl i S7-modellerne.

Har du oplevet lignende problemer med din mobil?

Ekstra Bladet
 


Tags: