Passer dit stjernetegn sammen med din partners?

Passer dit stjernetegn sammen med din partners?

image title: 
Dean Bertoncelj/123rf.com

Passer du sammen med din partner? Vi giver dig her astrologiens svar på, hvilke stjernetegn der ikke passer sammen.

Vædder og krebs
Vædderen og krebsen er hinandens modsætninger. Hvor vædderen er stædig, er krebsen omvendt meget følsom. Derfor er disse stjernetegn i naturen meget forskellige, og det kan føre til konflikter. Selvom de i starten godt vil kunne enes, vil de på sigt ikke være rette for hinanden.

Tyr og vandmand
Både tyren og vandmanden er to stærke personligheder, og det kan føre til konflikter. De vil begge forsøge at dominere den anden. Tyren er kendetegnet ved at tænke meget praktisk, hvorimod vandmanden er mere progressiv, og det vil føre til sammenstød i et parforhold. I arbejdssammenhæng kan det derimod være en fordel.

Tvilling og krebs
Tvillingen og krebsen er hinandens modsætninger. Krebsen er kendt for at være meget følsom, hvorimod tvillingen er meget ærlig og ufølsom. De forskellige personligheder vil lede til konflikter.

Krebs og vandmand
Den følsomme krebs vil også have svært ved at være i et forhold med vandmanden, der er meget hemmelighedsfuld. Derfor vil deres forhold være dømt til at gå galt.

Løve og tyr
Løven og tyren har både en del forskelligheder og ligheder. De er begge meget ambitiøse og stædige, men samtidig fokuserer de på vidt forskellige ting. Tyren har stort fokus på tryghed og stabilitet, mens løven går efter berømmelse og rigdom. Det vil gøre det svært at forene de to personligheder.

Jomfru og løve
De er hinandens modsætninger - ildtegnet og jordtegnet. Jomfruen er stille og omsorgsfuld, hvorimod løven er selvsikker og åben, derfor er disse et dårligt match.

Vægt og tvilling
Der vil opstå mange uenigheder, når vægten og tvillingen er i et forhold. Det skyldes, at vægten er meget analytisk, hvorimod tvillingen nærmere er dualistisk. De besidder dog begge en stor grad af fleksibilitet, som vil gøre det muligt for dem at løse de værste uenigheder.

LÆS OGSÅ: 5 ting kvinder gør forkert i parforholdet

Vægt og stenbuk

Vægten og stenbukken kan have svært ved at få et forhold til at fungere, fordi stenbukken er meget pragmatisk, hvorimod vægten har stort fokus på det æstetiske. Selvom de ikke er det perfekte match, kan de godt få et forhold til at fungere, hvis de begge går på kompromis.

Skorpion og vædder
Skorpionen og vædderen er meget individualistiske personligheder, og det vil netop ødelægge deres parforholdet. I begyndelsen vil de fungere godt sammen, da de begge går meget op i deres passioner, men med tiden vil det ikke fungere.

Skytte og stenbuk
Deres store forskelligheder vil gøre det svært for dem at enes. Stenbukken er rationel og jordbunden, hvorimod skytten har en spontan tilgang til livet.

Stenbuk og tvilling
Stenbukken og tvillingen er et af de dårligste match. Det skyldes, at stenbukken er jordbunden og praktisk, hvorimod tvillingen tager chancer og er legesyg.

Vandmand og skorpion
Vandmanden og skorpionen vil opleve store konflikter grundet deres forskelligheder. Hvor vandmanden er afslappet, har skorpionen en mere intens og detaljeorienteret tilgang til livet.

Fisk og løve
Fisken og løvens personligheder passer på ingen måde sammen. Løven er den dominerende og kompromisløse, hvorimod fisken er følsom og filosoferende. Det vil skabe store udfordringer i et parforhold.

Fisk og tvilling
Den følsomme fisk passer mindre godt sammen med den vilde og udadvendte tvilling. Selvom det ikke er det perfekte match, vil de godt kunne få et forhold til at fungere, hvis begge tilpasser sig.

Passer dit stjernetegn sammen med din partners?

MSN
 


Tags: 
Nøgleord: